Getuigen gezocht i.v.m. een bedreiging

Nijmegen – De politie heeft zondag 25 mei een 33-jarige man uit Wijchen en een 42-jarige man uit Nijmegen aangehouden. Beiden worden verdacht van wederrechtelijke vrijheidsberoving en afpersing van twee mannen. Het incident heeft zaterdagavond laat plaatsgevonden tussen 22.00 en 23.00 uur, op de hoek van de Bisschop Hamerstraat en de Van Welderenstraat. De politie is op zoek naar getuigen.

De twee slachtoffers liepen vanuit de In de Betouwstraat de Bisschop Hamerstraat in en waren voornemens om de Van Welderenstraat in te lopen, toen er een donkere auto naast hen stopte. Een zwarte station. Daarin zaten drie mannen. Eén van hen stapte uit en liep kwaad in de richting van de twee mannen. Eén van de twee bleef staan en de ander zette het op een lopen. De man die uit de auto was gestapt zette de achtervolging in.

Even later kwam hij terug en trok de man die bij de auto was blijven staan, de auto in. Hij werd in de auto bedreigd. Even later lieten ze hem uit de auto en gingen er vandoor. De man die het op een lopen had gezet kwam even later weer bij zijn maatje terug en samen besloten ze hun verhaal te doen bij de politie.

Getuigenoproep

Omdat de recherche nog een aantal vragen heeft, wil zij graag in contact komen met mensen die menen wat gezien of gehoord te hebben. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.