Genomineerden MVO Award 2016 bekend

Stichting De Maatschappelijke MeerWaarde (DMMW) organiseert op maandag 13 juni aanstaande, in samenwerking met Rabobank Rijk van Nijmegen, de uitreiking van de MVO Award 2016 in ‘t Mozaïek in Wijchen. De MVO Award is een prijs voor hét bedrijf uit de gemeenten Beuningen, Heumen, Nijmegen en Wijchen dat zich onderscheidt door maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Genomineerde kandidaten

Vanuit de vele aanmeldingen die De Maatschappelijke MeerWaarde heeft ontvangen, zijn de genomineerde bedrijven geselecteerd. Deze genomineerden worden geïnterviewd en op basis van deze interviews zal de jury bepalen wie de drie finalisten worden.

De genomineerde kandidaten voor 2016 zijn:

  • 2dA
  • Cycloon Post & Fietskoeriers
  • Isatis Group
  • Radboudumc
  • Scholten Awater
  • Sprague Europe

Veelbelovende start-ups

Naast de traditionele uitreiking van de MVO Award zullen we gedurende de avond ook drie veelbelovende start-ups aan u presenteren. Organisaties die veel goeds doen, maar nog te jong zijn om in aanmerking te komen voor de MVO Award. Wie weet zien we deze start-ups volgend jaar wel als finalist op het podium staan.

Meer informatie

Meer informatie over de MVO Award vindt u op de website www.demaatschappelijkemeerwaarde.nl en via de social media kanalen. Tevens ontvangt u via deze kanalen meer informatie over de naamsverandering van stichting De Maatschappelijke MeerWaarde naar Rijk van Nijmegen Uitdaging. Aanmelden voor het bijwonen van de uitreiking kan via onze website www.demaatschappelijkemeerwaarde.nl.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.