Genoeg inspiratie voor het nieuwe schooljaar

De InterTeen schoolagenda 2014/2015 is vanaf vrijdag verkrijgbaar

Met songteksten van onder andere Hillsong Young & Free, interviews met Trinity en Jesus Culture en citaten van geloofshelden als Moeder Teresa biedt de nieuwe schoolagenda van InterTeen genoeg inspiratie voor het nieuwe schooljaar. Vanaf vrijdag is de schoolagenda verkrijgbaar.

Compleet en relevant
Jongerenorganisatie InterTeen wil een relevante schoolagenda bieden, die scholieren en studenten zal opbouwen en uitdagen in hun geloofsleven. Met allerlei artikelen, citaten en interviews zal deze agenda een dagelijkse bron van inspiratie zijn in een omgeving waar het vaak lastig is om je geloof uit te leven. Door krachten te bundelen met andere organisaties, wil InterTeen een complete schoolagenda aanbieden. Onder andere Tear en Athletes in Action hebben meegewerkt aan de inhoud.

Jesus Culture
Naast de vaste onderdelen, zoals roosters en cijferlijsten, bevat de agenda ook exclusieve interviews met Trinity, Jesus Culture en Transform DJ’s. Op iedere pagina vind je een inspirerende tekst, tip of challenge. De gespreksstarters in de agenda helpen je om een goed gesprek over je geloof te beginnen met een klasgenoot.

Layar
De InterTeen schoolagenda bevat ook een interactieve laag. Door bepaalde pagina’s van de agenda te scannen met de Layar app op je smartphone, krijg je extra content te zien, zoals persoonlijke videoboodschap van Elbert Smelt van Trinity.

Opwekking en EO Jongerendag
Op www.interteen.nl kun je door het online inkijkexemplaar bladeren en daar is de schoolagenda ook te bestellen. Vanaf vrijdag 6 juni is deze ook te koop in christelijke boekhandels en in de InterTeen stand op evenementen als Opwekking en de EO-Jongerendag.

 

10 jaar InterTeen
InterTeen is een christelijke jongerenbeweging die met events, sport, projecten en teams, jongeren ruimte wil geven om hun geloof positief uit te leven. De organisatie uit Nijmegen viert dit jaar haar tienjarig bestaan. Kijk voor meer informatie op www.interteen.nl.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.