GEMEENTE WESTERVOORT SLUIT ZICH AAN BIJ RBT KAN

Alle gemeenten in de Stadsregio Arnhem Nijmegen  participeren nu  in de collectieve marketing & promotie

GEMEENTE WESTERVOORT SLUIT ZICH AAN BIJ RBT KAN

REGIO ARNHEM NIJMEGEN – Het Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen (RBT KAN) meldt met trots dat de gemeente Westervoort zich als twintigste gemeente heeft aangesloten bij de toeristische marketing  organisatie. Met deze aansluiting zijn alle gemeenten binnen  de Stadsregio Arnhem Nijmegen nu  aangesloten bij RBT KAN. Westervoort heeft zich per 1 januari jl. aangesloten voor een periode van vier jaar. De formele samenwerkingsovereenkomst is getekend op de vakdag van de Vakantiebeurs.

Ondertekening overeenkomst
De formele overeenkomst van samenwerking is getekend op de Vakantiebeurs in Utrecht. De regio Arnhem Nijmegen presenteert zich hier samen met de andere Gelderse regio’s zich prominent presenteren  in een Gelderland Paviljoen. De Hertog van Gelre verwelkomde  de  Gemeente Westervoort als twintigste deelnemende gemeenten aan de collectieve marketing & promotie van de regio Arnhem Nijmegen. Wethouder Arthur Boone ondertekende de overeenkomst namens de gemeente Westervoort samen met Jurriaan de Mol, directeur RBT KAN. “Wij zijn blij, dat nu ook de gemeente Westervoort zich bij onze organisatie heeft aangesloten. Met deze aansluiting hebben nu alle gemeenten een meerjarenovereenkomst met RBT KAN. Wij interpreteren dit als een grote erkenning voor ons werk en zijn ervan overtuigd, dat wij nu nog slagvaardiger te werk kunnen gaan en onze doelstellingen – een gestage groei van het toerisme naar en in de regio – kunnen verwezenlijken’, aldus Jurriaan de Mol tijdens de ondertekening van de overeenkomst.

Samenwerking

RBT KAN is de toeristische marketingorganisatie voor de regio Arnhem Nijmegen en verzorgt de marketing in binnen- en buitenland op gebied van recreatie, (zakelijk) toerisme en cultuur(historie). Daarnaast verzorgt RBT KAN het gastheerschap van de regio middels het merk VVV. Het doel van RBT KAN is om door middel van (vernieuwende) marketing inspanningen, meer bezoekers te genereren die langer verblijven en meer besteden en tot herhalingsbezoek over gaan. Met de ambitie om het toeristisch marktaandeel van de regio Arnhem Nijmegen in het algemeen en dat van de diverse deelgebieden in het bijzonder te vergroten. De gemeente Westervoort  en de bedrijven binnen die gemeente kunnen nu ook profiteren van dit pakket aan activiteiten.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.