Gemeente Berg en Dal wint Gazelle fiets

De gemeente Berg en Dal heeft zich op de (fiets)kaart gezet. Medewerkers van de gemeente hebben de fiets-challenge van Ring-Ring en Gazelle gewonnen.

Deze wedstrijd hebben zij gewonnen door in juni gemiddeld het verst van allemaal te fietsen. Zij reden gezamenlijk een afstand van 6.472,75 kilometer. Vandaag is de prijs overhandigd; een Gazelle fiets die ingezet wordt als bedrijfsfiets. Een blauwe Gazelle damesfiets is vandaag afgeleverd op het gemeentehuis in Groesbeek. De fiets wordt ingezet als bedrijfsfiets. Medewerkers kunnen deze fiets dan gebruiken voor een dienstreis in de buurt. Zo draagt de gemeente een steentje bij aan een schoner en duurzamer milieu.
Ring-Ring app De actie is gelanceerd op de Fiets Naar je Werk Dag (31 mei). Organisaties worden uitgedaagd om in één maand zo veel mogelijk fietskilometers te registreren in de app van Ring-Ring. De actie is bedoeld om het gebruik van de fiets in het woon- werkverkeer te stimuleren. Met de Ring-Ring app willen de ambtenaren in één jaar tijd 50.000 fietskilometers afleggen. Als dit doel wordt gehaald, schenken zij €500,00 aan een goed doel binnen de gemeente.

Foto: Een aantal medewerkers met de gewonnen Gazelle fiets.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.