‘Gelderland levert je mooie streken…’ Herfstoffensief op nationale radio en tv

Wie heeft ze niet gezien of gehoord? Meer dan 800 Gelderse streken commercials en 800 tag-ons waren afgelopen voorjaar en zomer non-stop te zien en te horen op nationale radio en tv. De commercials waren zelfs te zien tijdens verschillende wedstrijden van het Nederlands elftal, de troostfinale en de finale van het WK voetbal. Maar we zijn nog niet klaar! Na een succesvolle mediacampagne in het voorjaar en de zomer zal dit najaar wederom een groot herfstoffensief ingezet worden ter promotie van de vier Gelderse streken (de Veluwe, regio Arnhem Nijmegen, Rivierenland en Achterhoek).

Onder de noemer “Gelderland levert je mooie streken…” zullen deze herfst commercials op de nationale televisie (Nederland 1, 2 en 3) en radio (Radio 1, Q-Music en Skyradio) te zien en te beluisteren zijn. Aan de algemene commercials, waarin de vier streken (de Veluwe, regio Arnhem Nijmegen, Rivierenland en Achterhoek) gepresenteerd worden, zijn speciale tag-ons gekoppeld. Toerisme Gelderland zet in het najaar nogmaals 500 commercials en 500 tag-ons in die rondom de herfstvakanties te zien en te beluisteren zijn.
Commercials

Speciaal voor de herfstcampagne zijn 2 nieuwe algemene commercials en 10 tag-ons ontwikkeld. Een tag-on is een extra commercial die als reminder laat zien/horen waarom men nu naar de Gelderse streken moet komen. Van wijnproeven en een herfstwandeling in de regio Arnhem Nijmegen tot wild eten en overnachten in een sfeervolle B&B in de Achterhoek. Maar ook actief bezig zijn en relaxen op de Veluwe of een bezoek aan de kastelen van Rivierenland, zoals Slot Loevestein komen aan bod in de commercials en tag-ons.. Naast de attracties komen ook de verblijfsaccommodaties, zoals Landal GreenParks en Bilderberg aan bod.

De commercials worden uitgezonden rondom de herfstvakantie via de STER op Nederland 1, 2 en 3 en op de radio bij Radio 1, Q-Music en Skyradio. Met deze combinatie van tv en radio probeert Toerisme Gelderland de doelgroep maximaal te confronteren met de Gelderse streken.

geldersestreken.nl
Alle commercials verwijzen naar www.geldersestreken.nl. Daar zijn actuele tips voor een dagje uit, (korte) vakantie en evenementen te vinden. Hier kan men inspiratie opdoen voor een bezoek aan de Gelderse streken.

Gelderland levert je mooie streken…
De campagne “Gelderland levert je mooie streken…” wordt uitgevoerd door Toerisme Gelderland, een initiatief van de Regionale Bureaus voor Toerisme (Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen, Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Rivierenland en Stichting Achterhoek Toerisme) in samenwerking met de provincie Gelderland en het toeristisch-recreatief bedrijfsleven in de provincie.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.