Gelderland heeft je nu wel genoeg streken geleverd

Hoewel je eindbestemming in dit leven beslist in Gelderland zal liggen, heb je de afgelopen twee jaar inmiddels alle hoeken van je provincie wel gezien. Kortom Gelderland heeft je nu wel genoeg streken geleverd. De bekende slogan die voor jou inmiddels zeer herkenbaar is.

Je hebt gewandeld, gefietst en verschillende keren vakantie op de Veluwe gevierd. En hoewel je een enorme natuurgenieter bent heb je echt genoeg herten en wilde zwijnen gezien. Je bent op een figuurlijke manier al van hot naar her gevlogen. Nu vind je het tijd om weer eens echt te gaan vliegen.

Reisbureau

In eerste instantie ben je Nijmegen ingegaan en bij een reisbureau binnengestapt om je deskundig te laten informeren welke bestemmingen binnen je budget liggen. Dat zijn er toch heel wat. Met een aantal brochures op in je tas ga je in een lunchcafé de reiszaken eens doornemen. Je hebt echt zin om je vleugels weer uit te slaan en naar een onbekende bestemming te vliegen. Afscheid nemen van Nijmegen doe je natuurlijk nooit. In de sfeervolle binnenstad zul je altijd terugkomen.

Oriënteren

Na alle brochures te hebben doorgenomen, ga je ook verder kijken op internet. Daar zijn ook vergelijkingssites zoals Skyscanner. Hierop staan niet alleen veel bestemmingen, ook kun je daar geld op je vliegreis besparen. Je bent er ook nog niet over uit vanaf welk vliegveld je zult opstijgen. Een kleiner vliegveld over de grens trekt je wel, maar je weet niet of je daar vanaf alle bestemming kunt bereiken. Misschien wordt het dan uiteindelijk toch Schiphol bij Amsterdam.

Andere streken

Na de Gelderse streken ben je toe aan onbekende culturen in verre windstreken. Je zoekt ook weer inspiratie als designer op woongebied. Je kijkt in eerste instantie binnen Europa omdat daar ook nog genoeg te zien is. Je geniet van kleuren, geuren en de cultuur in vreemde landen. Gelderland heeft natuurlijk ook bijzondere dingen, maar je laat je graag verrassen door de natuurlijke elementen als hout en natuursteen van over de grens. Portugal met de Azoren zien er zeker aantrekkelijk uit, daar ga je je eens meer in verdiepen. Het is beslist een adembenemende bestemming, die je fotografisch prachtig kunt vastleggen.

Wereldklasse

Ja, je weet het, je hoeft Nijmegen eigenlijk niet uit om je tijdens een vakantie te vermaken, maar de verre bestemming en andere werelddelen blijven in je hoofd rondvliegen. Er zijn inmiddels weer vele bestemmingen waar je naar toe kan gaan. En omdat je niet meteen vandaag of morgen weg zal gaan, wordt de keuze waarschijnlijk steeds groter. Je wilt dat het echt een onvergetelijke ervaring gaat worden, waar je na thuiskomst in Nijmegen nog tijden van kunt nagenieten. Een kennis van je heeft wel eens van de 7 wereldwonderen vertelt. Die hoef je natuurlijk niet binnen één vakantie van je bucketlist af te strepen, ééntje zou al mooi genoeg zijn. Het wereldwonder dat er voor jou uitspringt is die van Machu Picchu in Peru. De onmetelijke en adembenemende vergezichten, de cultuur en de kleurrijke kleding van de indianen zullen voor jou een onuitputtelijke bron van inspiratie zijn. In gedachten is je reis al begonnen.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.