Frank Antonie van Alphen on tour door de Nijmeegse Popcultuur

Zaterdag 9 november wordt het boek Tof! Frank Antonie van Alphen on tour door de Nijmeegse Popcultuur bij Polare Nijmegen in de Marikenstraat gepresenteerd.
Aanvang 16.30 uur

Graag reserveren: 024 3020130 of nijmegen@polare.nl

U bent van harte welkom.

TOF ! is de titel, het woord dat al die vijftig jaar levend is gebleven en het optimisme van de popcultuur dekt. Geschreven door de journalist Frank Antonie van Alphen. Anekdotes en verhalen van de man die met de artiesten in de bus meereisde, met ze aan de koffietafel zat te bomen of met dezelfde kater wakker werd. Hans Jacobs, ook journalist, schreef de tijdsbeelden, de inleidingen tot de vele hoofdstukken.

On tour door vijftig jaar popcultuur in een prachtig boek

Nijmegen rockt, Nijmegen swingt, Nijmegen is dance. Vele grote groepen en artiesten heeft de stad voortgebracht. Grote namen, kleine namen. Nieuwe stromingen zijn geboren. Miljoenen hebben zich in die zinderende Nijmeegse popcultuur in het zweet gedanst, miljoenen hebben rondgedoold in de extase die muziek kan brengen. Gisteren, vandaag en morgen.

En eindelijk is die lange geschiedenis gevangen in een boek. Een boeket aan anekdotes van die geschiedenis van de popcultuur in Nijmegen. Een uitgave zo zinderend als de popcultuur zelf.

TOF ! is vanaf 9 november te koop voor € 27,50.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.