FNV en SP nodigen medewerkers Vérian uit voor bijeenkomst op donderdag 26 februari

De FNV en SP Nijmegen nodigen alle medewerkers van thuiszorginstelling Vérian uit voor een vervolgbijeenkomst op donderdag 26 februari. Ruim 300 medewerkers voeren al drie maanden actie tegen het voornemen van Vérian om de salarissen te verlagen met 20-25 procent. Met de FNV en SP zijn ze verenigd in het actiecomité “Wij zijn de thuiszorg Nijmegen”. Ook in de regio van Apeldoorn en Harderwijk beginnen medewerkers zich nu te organiseren. Te gast op de bijeenkomst zijn Cor van Norel, SP-raadslid in Nijmegen, alsmede Marian Beldsnijder en Corrie van Brenk van de FNV. Alle medewerkers van Vérian zijn van harte uitgenodigd voor deze bijeenkomst. Locatie van de bijeenkomst is De Byzantijn aan de Waterstraat 146, aanvang 19:30 uur.

FNV-bestuurder Marian Beldsnijder zal deze avond aanwezig zijn om de aanwezigen te informeren over het laatste gesprek met de directie van Vérian. Marloes Piepers, namens SP Nijmegen actief in het actiecomité: “Drie maanden actievoeren heeft al heel wat opgeleverd. De mensen die bezwaar hebben gemaakt en actie hebben gevoerd, hebben dat niet voor niets gedaan. De salarissen van januari en februari zijn nog niet verlaagd. Actie loont, en komende donderdag bespreken we hoe we verder gaan om deze strijd tot een nog groter succes te maken.”

Deze bijeenkomst zal plaatsvinden in voorzieningenhart De Byzantijn aan de Waterstraat 146 in Nijmegen (Waterkwartier). De bijeenkomst begint om 19:30 uur, en vanaf 19:00 uur staat de koffie klaar. Meer informatie via mpiepers@sp.nl.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.