Vacature Financial Controller

Financial Controller in Nijmegen

nmg.nl

Financial controller (32-37,5 upw)

Nijmegen

Ben jij een gedreven financiële professional met een scherp oog voor detail? Sta jij stevig in je schoenen en ben je niet bang om verantwoordelijkheid te dragen? Dan hebben wij een uitdagende functie voor jou!

Wat ga je doen?

Als Financial Controller / Hoofd Administratie ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van de volledige financiële administratie. Je staat in direct contact met de directie en fungeert als sparringpartner op financieel gebied, waarbij je jouw expertise inzet om bij te dragen aan het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen. Daarnaast zijn wij een laagdrempelige organisatie en houden wij van plezier, dus je moet wel tegen gezelligheid kunnen.

Je belangrijkste taken omvatten onder andere:

 • Het nauwkeurig bijhouden van de financiële administratie, inclusief boekhouding en rapportages.
 • Het opstellen van financiële rapportages en de voorbereiding van fiscale aangiftes.
 • Het bieden van inzicht in financiële data door middel van tools zoals Power BI.
 • Actief bijdragen aan procesverbeteringen en automatisering binnen de financiële afdeling doormiddel van Exact Online, NMBRS en overige operationele pakketten.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiaste professional met een afgeronde financiële opleiding en relevante werkervaring als controller of hoofd administratie. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en hebt een proactieve instelling. Je bent analytisch sterk en in staat om complexe financiële vraagstukken te doorgronden. Kennis van Power BI en andere automatiseringstools is een must.

Over NMG Vastgoed

Bij NMG hechten we waarde aan proactief handelen, persoonlijke aandacht, samenwerking en vernieuwing. Onze organisatie staat uit betrokken en gemotiveerde medewerkers die zich inzetten voor een efficiënte en klantgerichte werkwijze. We streven naar duurzame oplossingen en optimale dienstverlening voor onze klanten.

NMG biedt verschillende soorten dienstverlening binnen het vastgoed. Van vastgoed- en VvE-beheer tot het verhuren en verkopen van woningen. We zijn een groeiende organisatie die kansen biedt voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Wil je meer weten over ons? Bezoek onze website op: www.nmg.nl

Wat bieden wij?

Ons vertrouwen en onze loyaliteit: de basis van een fijne werksfeer. Daarnaast bieden we ruimte voor initiatieven en ideeën. Samen bereiken we het meest en door dagelijks van elkaar te leren worden we beter! Bovendien kun je rekenen op:

 • Salaris op basis van een fulltime werkweek (fulltime is bij ons 37,5 uur per week) tussen € 3.000,00 en € 4.000,00 bruto per maand, afhankelijk van ervaring;
 • 8,33% vakantiegeld;
 • Een eindejaarsgratificatie van 2% van het bruto jaarsalaris, exclusief vakantietoeslag;
 • 25 vakantiedagen (op basis van fulltime dienstverband). Bij een fulltime dienstverband de mogelijkheid om elke maand een extra vrije dag op te nemen.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief een pensioenregeling waarbij wij 50% van de premie bijdragen;
 • Een informele en dynamische bedrijfscultuur;
 • Een fijne werkplek met laptop en zit-/stabureau in ons moderne kantoor in Nijmegen;
 • Fruit op het werk;
 • Opleidingsmogelijkheden via onze NMG Academie met deelname aan ons talentmanagementprogramma.

Interesse?

Herken jij je in wat wij zoeken? Solliciteer dan door je CV en een korte motivatie te versturen t.a.v. en/of Martin Broeksteeg via . Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.Functie:financial controller
Startdatum:18-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3000 – 4000
Uren per week:32 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met NMG Vastgoed via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Financial Controller NMG Vastgoed 18-04-2024

Bekijk ook andere vacatures