Filou de Lorijn uit Nijmegen is Brildrager van het Jaar provincie Gelderland PROVINCIE GELDERLAND

Nijmegen – Filou de Lorijn (19) uit Nijmegen heeft het mooiste brillengezicht van Gelderland! De brildraagster doet mee aan de Specsavers Brildrager van het Jaar-verkiezing en heeft op www.brildragervanhetjaar.nl de meeste stemmen van haar provincie bemachtigd. Op 11 september neemt Filou het op tegen 12 andere finalisten – uit elke provincie één en één finalist met een wildcard – tijdens de spannende finale in Amsterdam. De winnaar gaat naar huis met een reis voor twee personen naar modestad New York inclusief 500 euro zakgeld.

Filou is trots op de titel: “Wat een verrassing! Ik heb me opgegeven omdat mijn bril echt bij mij hoort en omdat ik het leuk vind om een bril te dragen. Echt een eer dat ik mijn provincie nu mag vertegenwoordigen tijdens de finale. Ik kan niet wachten!”

 

Recordaantal aanmeldingen

Dit is de 15e keer dat Specsavers de verkiezing organiseert. In totaal hebben ongeveer 1500 brildragers aan de wedstrijd meegedaan. Ook het Nederlandse publiek heeft massaal gestemd, ruim tweehonderdduizend mensen brachten hun stem uit op hun favoriet. “Een recordaantal aanmeldingen en stemmen!”, zegt Guido Binsbergen, opticien bij Specsavers Nijmegen Centrum. “De verkiezing wordt elk jaar populairder. Het is geweldig om te zien hoeveel mooie brillengezichten er in de provincie Gelderland rondlopen. En het is natuurlijk extra leuk dat de winnaar van deze provincie uit Nijmegen komt. Ik wil Filou van harte feliciteren en veel succes wensen tijdens de finale!”

 

Finale

De finale wordt dit jaar gepresenteerd door beautyblogger en brildraagster Mascha Feoktistova. De jury, bestaande uit ontwerpersduo Spijkers en Spijkers, modefotograaf Marc Deurloo, ontwerper Francisco van Benthum en Specsavers Fashion Advisor Carli Kloes, beslist wie er met de titel en de reis naar New York naar huis gaat.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.