Fiets mee langs culturele initiatieven

Zondagmiddag 16 februari gaat GroenLinks met de fiets op bezoek bij Nijmeegse culturele instellingen. Met deze culturele fietstocht wil GroenLinks laten zien hoe veelzijdig het culturele aanbod in Nijmegen is. Met de deelnemers gaat GroenLinks het gesprek aan over de rol van de gemeente bij het ondersteunen van (kleinschalige) culturele initiatieven.
De tocht gaat onder andere naar De Vasim en Nachtburgemeester Doro Krol kan een bezoekje verwachten. Verschillende culturele instellingen zoals Gebroeders van Limburg, Waalhalla en Collectief Derde Wal geven een korte rondleiding en beantwoorden vragen van de deelnemers aan de tocht. Uiteraard fietsen er ook (kandidaat) raadsleden mee die toelichting kunnen geven vanuit GroenLinks.
Alle geïnteresseerden zijn van harte welkom om mee te gaan! De tour start om 12.30 uur met een kop koffie of thee bij het GroenLinks Campagnepand aan Ziekerstraat 81. Om 13.00 uur stappen we op de fiets en rond 16:00 uur zijn we terug bij het beginpunt waar wordt afgesloten met een borrel. Meer informatie via joris@joleijt.nl.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.