Fiets mee voor familiekamers in CWZ

Nijmegen staat begin mei in het teken van de wielersport vanwege de Giro d’Italia én de Ronde van Nijmegen. CWZ vindt bewegen belangrijk en sluit graag aan bij deze sportevenementen. Dit doen ze met een wielersymposium en een CWZ Vriendenteam dat geld bij elkaar fietst voor familiekamers in het ziekenhuis.

Familiekamers zijn goed doel Vrienden van CWZ in de Ronde van Nijmegen

Als patiënten erg ziek zijn of als iemand plotseling wordt opgenomen, willen de naasten graag in de buurt kunnen zijn. Dat is niet altijd gemakkelijk te organiseren, zeker niet als familie ver weg woont of als de opname ’s avonds of ’s nachts plaatsvindt. De familiekamers zijn dan een uitkomst. Een sfeervolle plek waar ze hun rust kunnen nemen. De vraag naar de familiekamers overstijgt het aanbod. Bovendien willen we de kamers graag voorzien van een nieuwe lik verf, meubilair met een warmere uitstraling en voorzieningen als een televisie. Zodat familie even kan ontspannen in een zware tijd.

Fiets mee met Vrienden van CWZ

Vrienden van CWZ zamelt geld in om de familiekamers op te knappen. Een Vriendenteam fietst tijdens de Ronde van Nijmegen op 15 mei voor dit goede doel. Interesse om mee te fietsen? Er zijn nog plekken vrij! Inschrijven kan tot 1 april. Kijk voor info en inschrijven op www.cwz.nl.

Wielersymposium

Wie fietst of wil gaan fietsen, kan alle informatie over fietsen en gezondheid gebruiken. Is het belangrijk om je medisch te laten keuren, hoe bouw je een training op, etc. Op 21 april organiseert CWZ een wielrensymposium in het auditorium van CWZ. Interesse? Kijk voor informatie en inschrijving op www.cwz.nl.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.