Festival op de Hof van Wezel

In het weekend van 23 t/m 25 mei vindt opnieuw het Hoffestival plaats op recreatielanderij de Hof van Wezel in Beuningen. In een ontspannen sfeer kan iedereen genieten van ruim 20 bands, theatershows en kinderactiviteiten. De toegang is gratis, hapjes en drankjes zijn verkrijgbaar voor een zacht prijsje.

Deze editie van het Hoffestival zal in het teken staan van het thema tijd. Op onze planeet lijkt tijd vooral synoniem voor geld, maar de Hof van Wezel is nu juist zo’n plekje waar tijd op andere manieren wordt uitgedrukt. Zo is er altijd tijd voor een praatje, een beetje tijd voor jezelf en zeeën van tijd voor wonderlijke en creatieve manieren van leven. Tijdens het festival komt deze tijdsgeest uit de fles. En uiteindelijk is het natuurlijk de bedoeling dat iedereen de tijd eventjes compleet vergeet.

Op vrijdag wordt het festival om 18:00 uur feestelijk geopend door de rondreizende folkies van Trikosis. Daarna onder andere energieke balkan & klezmer van Grassmoawer en de Nijmeegse surf van de Biarritz Boys. Op zaterdag zal er vanaf de podia een bonte mix van blues, folk, ska en bluegrass klinken met als afsluiter de psychedelische electro van The Incredible Stacks. Op zondag kun je eerst lekker bijkomen met gospel, daarna volgt het hardere werk van Gris Gris Revelation en The Grit.

Op zaterdag en zondagmiddag is er een avontuurlijk kinderprogramma met theater, circus en ponyrijden. Ook is er een mobiele sauna en een lounge met een open podium voor kleinkunst en creatieve workshops. Kortom, drie dagen festivalplezier voor jong en oud waar je echt even de tijd voor moet nemen!

Het volledige programma, een routebeschrijving en meer informatie kun je vinden op: www.hoffestival.nl

Openingstijden:

Vrijdag  18.00 uur – 2.00 uur

Zaterdag 11.00 uur – 2.00 uur

Zondag   11.00 uur – 2.00 uur

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.