Extra show Dominee Gremdaat op Festival Op ’t Eiland

De donderdagavond is traditiegetrouw een drukke theateravond op Festival Op ’t Eiland. Dit jaar treedt Dominee Gremdaat op in het Eilandtheater en zijn voorstelling is zo goed als uitverkocht. Wegens succes geeft Dominee Gremdaat daarom een extra voorstelling om 21:15.

Dominee Gremdaat is een creatie van Paul Haenen. Je komt hem zelden tegen in de kerk, maar des te meer in het theater, op festivals en op tv bij onder andere ‘De Wereld Draait Door’. Zo verspreidt hij de boodschap van ruimdenkendheid, zelfvertrouwen en eigenzinnigheid.

Dominee Gremdaat zal niet gauw iemand veroordelen of uitstoten. Mensen die oprecht zijn en met een open mind in de maatschappij staan, of ze nou gelovig zijn of niet, hebben bij dominee Gremdaat een streepje voor. Dominee Gremdaat brengt een festivalprogramma die hij onder andere maakte voor De Parade.

Op Festival Op ‘t Eiland zijn de hele dag vrij toegankelijke theatervoorstellingen te zien, waaronder internationaal straattheater en kindervoorstellingen. Het Eilandtheater, met elke avond een voorstelling is een uitzondering waarbij je een drankje met ticket koopt. Op vrijdagavond sluit Lucky Fonz III de reeks voorstellingen in het Eilandtheater af.

Tickets inclusief het drankje zijn te koop via www.opheteiland.nl.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.