Europese erkenning voor Music Meeting

Music Meeting ontvangt wederom het EFFE label, een Europees label dat door de European Festivals Association wordt gegeven aan festivals die staan voor artistieke kwaliteit met een lokale en (inter)nationale impact. Het EFFE label wordt toegekend voor 2017-2018.

Ook dit jaar was de beoordelingscommissie lovend over het festival in Nijmegen. “Inspirerend, zeer goed festival voor (wereld)muziek, brengt verrassende nieuwe trends uit de muziekwereld die voor velen nog vaak als ‘onbekend’ worden beschouwd. Het festival heeft een lange traditie van sterk programmeren.”

​De officiële toekenning vindt plaats op 4 mei tijdens een conferentie voor Europese festivals in Wiesbaden, Duitsland. Music Meeting-directeur Sanne Grijsen is blij met de erkenning: “We maken dankzij het EFFE label deel uit van een groot netwerk van Europese festivals. Deze internationale erkenning verstevigt onze status als een festival dat een nieuw geluid laten horen en daarin altijd kwaliteit biedt.”

Festival Music Meeting is het festival zonder hokjesgeest dat ieder jaar tijdens Pinksteren plaatsvindt in Park Brakkenstein te Nijmegen. Een reis over continenten en langs allerlei muziekstijlen. Van jazz en improvisatie tot bijzondere cross-overs.

Bekijk het programma op www.musicmeeting.nl.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.