Etalagewedstrijd: Wat is de mooiste kerstetalage van Nijmegen?

Ieder jaar rond kerst zien de etalages er weer prachtig uit. Ondernemers doen hun best hun winkel en de stad extra mooi en gezellig te maken. En dat mag best gewaardeerd worden. Daarom is er ook dit jaar weer een prijs voor de mooiste etalage van Nijmegen. Wat is volgens u de mooiste etalage?

Breng uw stem uit

Heeft u al een bezoek gebracht aan de sfeervolle binnenstad van Nijmegen? Dan heeft u de prachtige kerstetalages in het centrum van Nijmegen al kunnen bewonderen.

 

Uit al deze etalages kiest u welke u het mooist vindt en vervolgens brengt u uw stem uit door de foto van de etalage op de Facebookpagina van Centrum Nijmegen te “liken”: www.facebook.com/centrumnijmegen.

Staat de mooiste etalage nog niet op onze Facebookpagina? Stuur dan zelf uw foto naar info@centrumnijmegen.nl. Wij plaatsen uw foto in het overzicht zodat hier ook op gestemd kan worden. Stemmen kan vanaf vrijdag 13 december 2013.
Prijsuitreiking

Op 27 december 2013 wordt de winnaar van de kerstetalagewedstrijd bekend gemaakt tijdens de feestelijke eindejaarsborrel van de Vereniging Centrum Ondernemers Nijmegen. Op deze  avond staat ook de uitreiking van de Blauwe Steen 2013 op het programma.

 

De winnaar van de etalagewedstrijd wordt ook op de Facebookpagina en de website www.centrumnijmegen.nl bekend gemaakt. Vergeet niet te stemmen. U kunt nu al uw stem uitbrengen tot 26 december 24.00 uur.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.