Erik de Zwart presenteert de Veiling Top40 voor Beat Batten

Op 7 november as. presenteert Beat Batten ambassadeur Erik de Zwart de Veiling Top 40 in Landmark Wijnfort te Lent. De opbrengst van deze bijzondere avond gaat naar de stichting Beat Batten! die daarmee onderzoek financiert naar de fatale stofwisselingsziekte Batten bij kinderen.

De avond staat dus geheel in het teken van de stichting Beat Batten! De stichting, onder leiding van voorzitter Ronald Jansen, wil de stofwisselingsziekte Batten op de kaart krijgen en uiteraard ook geld inzamelen om deze ziekte de wereld uit te krijgen. Ronald Jansen: ‘als voorzitter, maar ook als vader van een patientje, maak ik van dichtbij mee hoe slopend deze ziekte is bij jonge kinderen. Het is ongelooflijk om te zien dat een gezond kind van 5 jaar, in een zeer kort tijdbestek blind wordt en dat ze daarna nog veel meer uitval krijgen als epilepsie, geheugen- en spraakverlies. Ze overlijden uiteindelijk veel te jong. Daar moet wat aan gebeuren en die stapjes zijn we als stichting nu aan het zetten. Het is dan ook erg fijn om te zien dat we zoveel hulp krijgen, zo ook via dit initiatief, de Beat Batten veiling.’

De avond zit vol optredens van Showorkest Riverland, Bart & Alex en Hind. Erik de Zwart die het geheel ook presenteert, sluit de avond af met zijn Top 40 Classics Show. Een feest der herkenning met heel veel bekende Top hits, ondersteund met videoclips. De avond heeft ook een zogenaamde silent auction, een leuke vorm van veilen voor elke beurs. Geen veilingmeester die bij opbod dure producten veilt, maar tafels met allerlei soorten items in uiteenlopende prijsklassen, waar bezoekers bij binnenkomst een bod voor noteren. Deze items zijn veelal belangenloos ter beschikking gesteld door kunstenaars en bedrijfsleven, wat uiteraard moet leiden tot een mooie opbrengst voor Beat Batten!. De entree bedraagt 25 euro per persoon, inclusief welkomstdrankje en hapjes.

Tickets zijn alleen online te verkrijgen via www.beatbatten.com/veiling

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.