Els Knijf wint rit in supersnelle racewagen bij Jumbo

Els Knijf uit Nijmegen voelde zich afgelopen zondag even Max Verstappen. Zij maakte een rit in een supersnelle racewagen tijdens de ‘Familie Racedagen, driven by Max Verstappen’ op Circuit Park Zandvoort. Els won deze prijs door boodschappen te doen bij Jumbo Nijmegen Malvert.

Zij kon daarna een code verzilveren voor gratis entreetickets voor het race-event. In een speciale Jumbo racewagen racete professioneel coureurs Jos Verstappen met de winnaar als passagier over het circuit van Zandvoort. Els (65) was enorm verrast en blij. “Gruwelijk hard! Ik zou het zo weer doen. Mijn zoon en kleinzoon zijn de grootste racefans en die zijn erg jaloers op mij dat ik dit heb mogen meemaken. Jos en Jumbo, enorm bedankt!”

Familie Racedagen

Tijdens de ‘Familie Racedagen, driven by Max Verstappen’ op 4 en 5 juni verzorgde Max Verstappen verschillende demonstraties. Ook waren er onder meer stuntshows, een parade van supercars en een kinderkartbaan. Het race-event werd georganiseerd door Jumbo en Circuit Park Zandvoort in samenwerking met Red Bull Nederland en Verstappen Management. Jumbo is één van de partners van de jonge Formule 1-ster en gaf gratis entreetickets weg. Zo konden klanten van Jumbo genieten van de bijzondere sfeer in en rondom het circuit. De supermarktketen bood hiermee haar klanten iets extra’s bovenop het grootste assortiment, de beste service en de laagste prijzen.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.