Eigentijdse zaterdagmarkt voor zwangeren

Het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis biedt zwangere vrouwen en hun partner (of andere naasten) voortaan vijf keer per jaar een actieve, gezellige informatiemarkt over zwanger zijn en bevallen in het ziekenhuis. Compleet met rondleidingen in het Geboortehuis en over de afdeling met kraamsuites. Ook zijn er korte presentaties en staan er veel nuttige en/of leuke producten uitgestald. Op zaterdag 10 mei vindt de allereerstezaterdagmarkt voor zwangeren plaats. Met de nieuwe opzet komt het CWZ tegemoet aan ouders van nu die een persoonlijk, interactief en gevarieerd voorlichtingsprogramma wensen.

De markt is van 10.00 tot 16.30 uur in de Binnenhof en in het Auditorium (ruimte boven de hoofdingang) van het CWZ. Aanmelden is niet nodig; bezoekers kunnen op elk gewenst moment binnenlopen en zich ter plaatse inschrijven voor presentaties en rondleidingen in kleine groepen. Er zijn informatiestands over bijvoorbeeld borstvoeding, kraamzorg, yoga en haptonomie. Daarnaast bieden lokale bedrijven hun producten en diensten aan zoals geboortekaartjes, draagdoeken, bellypainting en babyfotografie. Zo vormt de markt een combinatie van informatie en gezelligheid. De toegang is gratis.

Na de primeur op 10 mei volgt een tweede zaterdagmarkt voor zwangeren op 28 juni. De informatieavonden voor zwangeren die het CWZ de afgelopen jaren aanbood op maandagavonden, komen te vervallen. 

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.