Eerste spreekuur stadsdichter Nijmegen

Op zaterdag was het allereerste spreekuur van Nijmeegs nieuwste stadsdichter Frouke Arns. Voor (beginnende) dichters de ultieme mogelijkheid voor een persoonlijk consult over hun eigen poëzie. Het spreekuur op 14 februari was de aftrap van een reeks spreekuren dat maandelijks in de Bibliotheek De Mariënburg zal plaatsvinden.

Dus dichters opgelet! Voor een inspirerende middag waarin jóuw poëzie centraal staat, kun je elke 2e zaterdag van de maand terecht bij de Bibliotheek De Mariënburg. Tussen 11.00 en 13.00 kun jij samen met je gedicht op spreekuur bij Nijmeegs stadsdichter Frouke Arns. Stuur vooraf het gedicht dat je graag wilt bespreken naar stadsdichter@obgz.nl, het consult is gratis.

Frouke Arns is 2015 en 2016 stadsdichter van Nijmegen. In oktober 2013 verscheen haar debuutbundel Mensen die je misschien kent. Arns viel geregeld in de prijzen met haar poëzie, zo won ze de Meander Dichtersprijs, de jury- en de publiekprijs van Aan het Woord Nijmegen en de Literaire Prijs Harelbeke. Ook won ze met kort proza de Literaire Prijs Gelderland.

Behoefte aan extra inspiratie? Sluit dan vervolgens van 14.00 tot 16.00 aan bij ‘ontmoet de dichter’ een serie intieme ontmoetingen op de zaterdagmiddag. Kijk op obgz.nl/agenda wie er op het programma staat.

Locatie: Nijmegen, de Bibliotheek De Mariënburg
Datum: Zaterdag 14 maart, 11 april, 9 mei en 13 juni (voorafgaand aan ‘ontmoet de dichter)
Tijd: 11:00 – 13:00 uur
Kosten: gratis
Meer informatie: Stuur vooraf het gedicht dat je graag wilt bespreken naar stadsdichter@obgz.nl
Website: Meer informatie via www.obgz.nl/agenda

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.