Eerste Jumphal regio Malden/Heumen op komst

De eerste jumphal van de regio Malden/Heumen opent de deuren op 31 maart. Pret inn Jump. Trampolines in alle soorten en maten voor kids vanaf 8 jaar. Het initiatief komt van Erwin en Marloes Hofmeyer, die vier jaar geleden al aan de wieg stonden van Pret inn, voor de kleinsten. Voor Pret inn Jump zijn er nog enkele vacatures.

Per uur heeft Pret inn Jump plek voor 54 kids. Dat is veel minder dan de grote concurrent Jump Square in Nijmegen. Een bewuste keuze, vertelt Erwin Hofmeyer. ,,We kiezen voor klein en gezellig. Het hoeft allemaal niet zo massaal. Dat past het beste bij deze regio, vinden wij.”

Pret inn Jump is geen gewone jumphal met trampolines. Er zijn diverse toepassingen in combinatie met trampolines. Zoals een klimmuur, een survival baan, een evenwichtsbalk, een groot kussen waar bezoekers vanaf zo’n twee meter op kunnen springen en nog veel meer.

Rond deze springende afwisseling voor kinderen van 8 tot 17 jaar is er een horeca gelegenheid voor kinderen en volwassenen, met drankjes en lekkers.

Eerste dag

Het gebouw is speciaal voor deze bestemming ontwikkeld. Met geavanceerde airco en luchtverversers. All electric, dus geen gasverbruik.

Op de feestelijke openingsdag van Pret inn Jump – 31 maart – krijgen alle jonge bezoekers verschillende cadeautjes. Zoals Pret inn Jump sokken, waterflesjes, limonade en snoepjes. De volwassen toeschouwers krijgen een petit gebakje met koffie.

Het startsein is om 12 uur. Reserveren is aan te raden, op www.prettinjump.nl

Fotoshoot

Wie Pret inn Jump eerder dan 31 maart wil zien, kan zich aanmelden voor de professionele fotoshoot vrijdag aanstaande. De deelnemers aan deze shoot worden geselecteerd op basis van de aanmeldingen per mail (info@pretinnjump.nl ). De inzenders leggen in de mail uit waarom juist zij geschikt hiervoor zijn. De meeste inzenders doen dat door hun kunsten te laten zien in een foto of video.

Voor informatie, ook over de vacatures, zie pretinnjump.nl

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.