Eerste gratis dancefeest op Koningsdag in Nijmegen

Funky Feeling organiseert een tweedaags durend dancefeest op Koningsnacht 25 april én Koningsdag 26 april, in de Lindenberg in Nijmegen. Het feest op Koningsnacht 25 april 2014 vindt plaats in het Lindenberg Theatercafé. Aanvang 22.00 uur, entree voorverkoop € 8,- en aan de kassa € 10,-. Op Koningsdag 26 april 2014 is er nog een dancefeest op het Lindenberg binnenplein. Aanvang 13.00 uur, entree gratis.

Extravagant en een tikkeltje kinky
Funky Feeling is het kleine zusje van TiTaTechno. Een extravagant dancefeest met funky housemuziek en entertainment, geheel in eigen stijl: extravagant en een tikkeltje kinky. Waar TiTaTechno een echte ‘underground’ uitstraling heeft, heeft Funky Feeling een stijlvolle, clubachtige  uitstraling. Het geluid van Funky Feeling bestaat uit: Deep House, Vocal House, UK garage en Techhouse. Met deze muziek wordt een warme en energievolle sound neergezet wat de echte house-liefhebbers aanspreekt. Iedereen wordt uitgenodigd om een lekkere cocktail te drinken, chillen in een loungehoek, socializen aan de bar of lekker met de voetjes van de vloer op de dansvloer.

Speciale editie op Koningsnacht
Tijdens de  Konings Nacht wordt het danspubliek vorstelijk onthaald in het theatercafé van de Lindenberg. De dj’s die het danspubliek verwennen met heerlijke Funky Feeling sounds zijn Tom De Neef (be), de Nijmeegse muzikale toptalenten Keljet, en Nijmeegse alleskunner Muska. Kom dansen in de ‘King’s club’ en chillen in de ‘King’s Lounge’. (entree: vvk: €8 @ COEF & @ de Tempel & @ www.crevent.nl|| kassa: €10)

Eerste gratis dancefeest in Nijmegen op Koningsdag
Op Koningsdag krijgt het Nijmeegse publiek een primeur: Het eerste dancefeest op Koningsdag dat buiten, overdag en gratis te bezoeken is. Uiteraard de hele dag heerlijke Funky Feeling sounds verzorgt door: Tom de Neef (be), Muska, MC Stretch (dj-set), Derico, Odin, Paul Dirks en Nous. Naast het muzikale vermaak is er veel ruimte voor adellijke drankjes, vorstelijk eten, loungehoeken en plek voor kids&fun (o.a. springkussen en schminken). En bij slecht weer gaan we gewoon lekker naar binnen.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.