Een unieke paraplu met jouw slogan, bedrijfsnaam of logo

De paraplu is in Nederland onmisbaar

Er zijn een aantal zaken die onlosmakelijk verbonden zijn met ons koude kikkerlandje. Van die typische Hollandse dingen. Het weer is er duidelijk één van. Van het een op andere moment loop je nog vol in het zonnetje, amper een kwartier later krijg je zo’n onvervalste Nederlandse bui op je dak en weet je niet hoe snel je naar binnen moet. En hoewel de Nederlander heel wat kenmerken bezit die onlosmakelijk verbonden zijn met onze identiteit, is er een duidelijke overeenkomst met de Engelse cultuur. De met dit land gedeelde natte weersomstandigheden brengen een gemeenschappelijke deler met zich mee: de paraplu. De redder in nood wanneer je weer eens dreigt te verdrinken in zo’n stortbui die over je wordt uitgestort.

Paraplu bedrukken

Op zo’n moment ben je blij dat je een paraplu bij je hebt. Je weet niet hoe snel je ‘m moet uitklappen. In principe hoort zo’n paraplu gewoon bij je standaarduitrusting. Zeker in de maanden waar de zon zich overdag niet lang laat zien. Aan de andere kant worden stortbuien meer en meer gemeengoed in de warme maanden van het jaar. Je paraplu is haast onmisbaar. En hier liggen kansen als je jouw bedrijf wilt promoten op een leuke en originele wijze. Je paraplu bedrukken is een creatieve manier om je te laten zien. Dit is tegelijkertijd geschikt voor de serieuze en zakelijke business alsook voor de kleurrijke creatieve zzp-duizendpoot.

Personal branding

Want reken er maar op dat zo’n bedrukte paraplu een blikvanger is wanneer je door het slechte weer over straat loopt. Je bedrijf of vereniging heeft vast een pakkende slogan. Bij Sanders Gifts weten ze precies hoe ze jouw aangeleverde slogan, logo of naam op een vakkundige wijze op je nieuwe stormbestendige paraplu moeten bedrukken. Zij adviseren je op basis van de kleuren van de bedrukking welke kleur paraplu je het beste ermee laat matchen. Je paraplu gaat deel uitmaken van de branding van je bedrijf. De boodschap moet kloppen met wat je wilt uitstralen.


Je persoonlijke paraplu met slogan is snel besteld

Een paraplu bedrukken is niet moeilijk om te regelen. Je levert eenvoudig de slogan, logo of pakkende tekst aan en de mensen van Sanders Gifts doen de rest. Het mooie is dat je eerst een gratis proefdruk krijgt. Deze ga je uitgebreid beoordelen. Geef je akkoord? Dan krijg je op de verwachte leverdatum jouw persoonlijke paraplu’s toegestuurd. Jij kiest de hoeveelheid paraplu’s die je wilt hebben. Kleine oplages zijn geen probleem. Wanneer je onderneming groeit, mede dankzij de opvallende reclame op je paraplu, ga je er vanzelf meerdere nodig hebben. Nu maar hopen dat het wel blijft regenen.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.