Een sportclub voor de regio, HSV De Hazenkamp

Een bont gezelschap met kinderen, momenteel uit Nijmegen, Elst en Beuningen, genieten van de gratis BeeBall / Honkbal clinics.

Er staan 5 trainers paraat om de beginselen van het honkbalspel, de slag, de worp en de vangbal, onder de knie te krijgen. De afgelopen 2 zondagen hebben al heel wat kinderen meegedaan met de zaaltrainingen. Het is een leuke, enthousiaste club bij elkaar, die straks misschien wel 1 of 2 teams gaan vormen.

Ook belangstelling? Op zondag 23 februari en 9 en 16 maart wordt in sporthal de Gildekamp (Gildekamp 6018, Nijmegen) gratis honkbal clinics georganiseerd door de Honk- en Softbalvereniging de Hazenkamp voor kinderen vanaf 5 jaar. Daarnaast kunnen alle kinderen die nu meedoen aan deze clinics, les te krijgen van professionele honkballers van het Nederlandse team tijdens ons jaarlijkse Jan van de Vegte Memorial toernooi, op 29 maart. Meld je aan bij jeugdzaken@hsvdehazenkamp.nl en bevestig dit ook tijdens de trainingen.

De kinderen uit de gemeente Beuningen kunnen zich via De Hazenkamp melden, maar ook nog steeds inschrijven via www.SjorsSportief.nl . Je kan dan meedoen met deze clinics of je inschrijven voor die van 6, 13 en 20 mei.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.