“Een nieuw decor voor Cafe de Opera”

Cafe de Opera op het Koningsplein in Nijmegen opent 10 februari 2015 zijn nieuwe deuren. Precies twintig jaar na de laatste verbouwing is het de hoogste tijd voor een verfrissende makeover. “We blijven een bruin café”, zegt de eigenaar. “Geen felle verlichting en hip strak interieur, dat past niet bij ons. We willen ook geen stoffig donker biercafé zijn”. Er zal grondig worden verbouwd. De huisstijl wordt volledig vernieuwd; nieuw logo, nieuw interieur. “Eigentijds warm, open. Een huiskamer waarin iedereen zich welkom voelt”.

Voor een mooi scala aan speciaalbieren kun je ook nu al terecht bij de Opera, maar na de verbouwing zal hier nog meer aandacht aan worden besteed. Het aantal taps wordt uitgebreid van tien naar minimaal zestien met zelfs mogelijkheden tot meer. Er zullen meer wisseltaps en een groot aantal nieuwe flesbieren bij komen waaronder meer Amerikaanse en Engelse bieren. Tevens gaan we starten met pubfood. Dit is in Engeland al een begrip. Simpel, toegankelijk en heerlijk eten. We gaan hierbij gebruik maken van verse lokale producten. Een ding zal de verbouwing zeker overleven: “onze eigen wall of fame met portretfoto’s van personeel en oud-personeel. Dit mag zeker niet ontbreken”.

Cafe de Opera zal gesloten zijn van 26 januari tot en met 19 februari. Via www.facebook.com/cafedeopera blijf je op de hoogte van de laatste veranderingen. Er zullen regelmatig foto updates geplaatst worden, zodat iedereen de verbouwing op de voet kan volgen.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.