Duurzaam warenhuis Van Nature viert tweejarig bestaan

Het duurzame warenhuis Van Nature (Burchtstraat 126) viert in december haar tweede jubileum met activiteiten en speciale acties in de winkel. Van Nature werd twee jaar geleden geopend door echtpaar Rudie Wijnen en Jonny Arnoldi, eigenaar van de gelijknamige biologische speciaalzaak.

“Er bestond nog niet zoiets als als een biologisch warenhuis waar je allerlei duurzame producten bij elkaar kunt vinden. Dus zijn wij het gestart. Onze eis is dat alles fair-trade geproduceerd is, en bij voorkeur ook biologisch.” Sinds de opening twee jaar terug is er veel veranderd. Waar de winkel begon met een klein assortiment is het nu uitgegroeid tot de winkel met het grootste assortiment duurzame kleding en bezoekers uit heel Nederland.

van-nature-kleding2-rechtenvrji-1

“We hebben de afgelopen jaren veel geleerd. Ons assortiment is nu volwassen geworden. We hebben het grootste aanbod van Nederland bij elkaar in één winkel, en een grote selectie van wel 40 verschillende kledingmerken.” Nog steeds is Nijmegen uniek met een duurzame winkel met zo’n breed assortiment aan kleding, maar ook producten voor het huis, de keuken, de tuin en kantoor.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.