Drietal aangehouden voor poging woningoverval

Een man uit Nijmegen (20), een man uit Deventer (28) en een man (26) zonder vaste woon- verblijfplaats zijn aangehouden. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij een poging woningoverval aan de Apeldoornseweg op woensdagavond 2 april jl.

Een vrouw die op het moment van aanhouding in gezelschap van één van de aangehouden mannen was werd ook mee naar het bureau genomen maar later weer naar huis gebracht.

De aangehouden mannen worden ook verdacht van betrokkenheid bij een zeer gewelddadige woningoverval in Wijhe op twee broers (82 en 85) aan de Dijk op 11 maart jl.

De twee slachtoffers werden die avond mishandeld door de overvallers en raakten ernstig gewond. Beide mannen zijn met diverse verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Eén van hen zal, als gevolg van deze overval, nog een aantal medische ingrepen moeten ondergaan.

De afgelopen weken heeft een team van enkele tientallen rechercheurs, onder leiding van het Openbaar Ministerie, aan deze zaak gewerkt. Tegen het aangehouden drietal wordt een nader onderzoek ingesteld.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.