Drie verdachten poging woningoverval aangehouden

Nijmegen – Woensdagmorgen 7 mei is een 17-jarige jongen uit Nijmegen aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij een poging overval op twee zussen in een woning aan de 33e straat in de wijk Zwanenveld in Nijmegen op 11 april jl. Twee eerder aangehouden verdachten voor een gewapende woningoverval op 24 april worden ook verdacht van deze poging woningoverval.

Poging woningoverval

Vrijdagavond 11 april werden de twee 65-jarige bewoonsters in hun woning belaagd door twee gemaskerde mannen, nadat een derde jongeman bij de woning had aangebeld. Toen één van de vrouwen hard begon te schreeuwen, renden de mannen zonder buit weg richting de 35e straat.

Drie verdachten

Woensdagmorgen is een 17-jarige jongen uit Nijmegen aangehouden. Hij is voor verder onderzoek in verzekering gesteld. Twee 15-jarige jongens die op 24 april jl. op heterdaad werden aangehouden voor betrokkenheid bij een gewapende woningoverval in de wijk Malvert, zijn ook als verdachten naar voren gekomen in het onderzoek naar de poging overval op 11 april. Zij zitten nog steeds vast.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.