Drie unieke kerstpakketten voor je personeel

Als eigenaar van je bedrijf zul je elk jaar rond kerst een kerstpakket geven aan je werknemers. Dit is in 2020 natuurlijk niet anders, al heb je waarschijnlijk je personeel wat minder kunnen zien dan normaal. Een kerstpakket is dit jaar misschien dus nog wel belangrijker om de spirit in je werklieden te houden. Een uniek pakket met de kerst zal hier zeker bij helpen, zoals de voorbeelden hieronder.

Anderhalve meter kerstpakket

Dit jaar stond natuurlijk volledig in het teken van corona en dus ook de anderhalve meter samenleving. Met dit kerstpakket is op een ludieke wijze ingespeeld op de 1,5 meter maatregel. Het pakket is namelijk daadwerkelijk anderhalve meter lang, wat uiteraard perfect past bij 2020. Per stuk zal het 35 euro exclusief BTW kosten, terwijl het vol zal zitten met heerlijke producten. Hierbij kun je onder meer denken aan chips, popcorn en koekjes. Daarnaast zit er ook een bon in van de Postcode Loterij, dus je werknemer zou een mooi bedrag kunnen winnen door dit kerstpakket.

De bekendste merken

Als je dit jaar net iets extra wilt doen met het kerstpakket dan kun je kiezen voor een exemplaar vol met producten van de bekendste merken. Dit pakket zal je per stuk wel 50 euro exclusief BTW kosten, maar je personeel zal er hoe dan ook blij mee zijn. Het is echt een luxe kerstpakket waardoor je werknemers een lekkere voorraad zullen hebben waarvan ze kunnen genieten tijdens de feestdagen. Zo zal er onder meer Ritter Sport chocolade in zitten, net zoals Bavaria bier en Lay’s chips. 

Proost!

Daarnaast kun je er als ondernemer ook voor kiezen om een kerstpakket te geven aan je personeel waarmee ze heerlijk kunnen proosten samen met de rest van het gezin. In dit relatief goedkope pakket van 20 euro exclusief BTW per stuk zit eigenlijk voor iedereen wat wils. Zo kun je genieten van een zachte rode Franse wijn kersteditie 2020, terwijl je ook de lekkere biertjes uit België uit kunt nuttigen. Ondertussen kun je dan met de andere familieleden Yahtzee spelen en chips, kaasballetjes of pinda’s oppeuzelen. Op een gezellige avond! 

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.