Drie mannen aanhouden voor poging doodslag

Nijmegen – De politie hield op maandag 6 januari drie mannen aan. Zij worden verdacht van poging doodslag op een 20-jarige man uit Nijmegen. Het incident vond plaats op de Draaiom in Nijmegen.

Omstreeks 20.30 uur kreeg de politie een melding dat er een auto tegen een deur van de parkeergarage aan de Draaiom was gereden en dat er een gewonde was. Ter plaatse troffen agenten de auto aan. Verderop lag een gewonde man op straat. Het vermoeden bestond dat de man aangereden was. Op de plaats van het incident hielden agenten een 23- en 32-jarige man aan, beiden afkomstig uit Nijmegen. Een derde verdachte, een 44-jarige man uit Lent werd korte tijd later aangehouden na een zoektocht in de buurt. De politie heeft de auto waar de mannen in reden in beslag genomen voor onderzoek. De gewonde man is naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt wat er zich heeft afgespeeld.

Getuigenoproep

De politie zoekt getuigen van dit incident. Heeft uw iets gezien? Neem dan contact op met de politie, via telefoonnummer 0900-8844. Melden kan ook anoniem via Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.