Drie gewonden bij verkeersongeval

Ellemeet – Bij een verkeersongeval raakten drie personen gewond. Het ongeval gebeurde dinsdagavond 27 mei 2014 om 18.15 uur op de kruising Dammenweg (N-57) met de Stoofweg.

Kruising

Het ongeluk vond plaats om 18.15 uur toen de bestuurster van een grijze VW Polo onverwacht de kruising opreed, nadat ze aanvankelijk eerst gestopt was. Deze 29-jarige vrouw uit Nijmegen kwam vanaf de N-57 en stopte voor de kruising met de Stoofweg. Ineens reed ze onverwacht de kruising op, terwijl op dat moment juist een Belgische beige VW Golf naderde. Het Belgische voertuig werd bestuurd door een 56-jarige man uit Oreye (B) en telde vier inzittenden.

LifeLiner

In eerste instantie leek het erop dat alleen de veroorzaakster (29) gewond was geraakt. Ze was uit haar auto gekomen en aanspreekbaar. Ze liep zelfstandig naar de ambulance en werd overgebracht naar het ziekenhuis. Onderweg zijn er vermoedelijk complicaties opgetreden, waarvoor de traumahelikopter werd ingeschakeld. De LifeLiner landde in Bruinisse. De vrouw is uiteindelijk naar het Erasmus MC in Rotterdam overgebracht.

Gewonden

Op de plaats van het ongeval moest een tweede ambulance komen. Een 30-jarige vrouw uit Nijmegen werd misselijk en klaagde over pijn in nek en rug. Zij zat als bijrijdster in de auto van de veroorzaakster. Er kwam ook nog een derde ambulance naar de plaats van het ongeval. Het ambulance personeel onderzocht de vier inzittenden van de Belgische VW Golf. Eén van de inzittenden, een 63-jarige vrouw uit Waremme (B) moest van haar medische voorgeschiedenis ter controle naar het ziekenhuis.

Onderzoek

Verkeersongevalanalisten van de politie onderzochten de plaats van het ongeval naar sporen en maakten foto’s van de aangetroffen situatie en de beschadigde voertuigen. Aan de hand van deze feiten en de verklaringen van getuigen en betrokkenen probeert de politie de precieze toedracht van het ongeval te achterhalen.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.