Down The Rabbit Hole nieuwe deelnemer tijdens Nijmeegse Kunstnacht

Festival ‘Down The Rabbit Hole’ is dit jaar voor het eerst deelnemer aan de Nijmeegse Kunstnacht.  Het muziekfestival maakt een speciaal programma voor de Kunstnacht in de St. Nicolaaskapel in het Valkhofpark. De Nijmeegse Kunstnacht vindt plaats op zaterdag 24 september 2016.

Met de deelname van Down The Rabbit Hole heeft de Kunstnacht er een nieuwe samenwerkingspartner bij. Projectleider Kim Uittenhout: ‘Down The Rabbit Hole is een hele uitdagende partner voor de Kunstnacht vanwege hun brede opzet en landelijke bekendheid. Met de invloed van een nieuwe partij als Down The Rabbit Hole worden onze bezoekers ook tot een nieuw avontuur verleid’.

Het muziekfestival vindt plaats van 24 tot en met 26 juni bij De Groene Heuvels in Beuningen en is tijdens de Kunstnacht te gast in de St. Nicolaaskapel in het Valkhofpark en tovert de kapel voor een nacht om tot een wereld vol verwarring, surrealisme en psychedelica.

Met een groei van 17 naar 22 locaties breidt het programma van de Kunstnacht zich ook deze editie weer uit. Aan deze zesde editie nemen 46 partijen deel en de verwachting is dat het ruim 3.000 bezoekers trekt. Naast Down The Rabbit Hole worden wetenschapsfilmfestival InScience, De Smeltkroes, Theater Vier en de nieuwe locatie van Doornroosje toegevoegd aan het programma.

Over de Nijmeegse Kunstnacht
De kaartverkoop start op 30 juni en het volledige programma is vanaf dan te vinden op de website. De locaties bieden een doorlopend programma van 20:00 uur tot 01:00 uur. Bezoekers kunnen zelf hun route samenstellen en op vertoon van hun passe-partout langs de 22 deelnemende locaties gaan.

De locaties liggen verspreid over het Honigcomplex en het stadscentrum en bieden een afwisselend programma van beeldende kunst, muziek, film, theater, literatuur, interactieve installaties, multimedia, wetenschap en dans. Het Nachtfeest vindt vanaf 00:00 uur plaats in Doornroosje.

Meer info over Down The Rabbit Hole: www.downtherabbithole.nl.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.