Dit is de musthave van 2021

Ken je de nieuwste trend al? Het telefoontasje. De manier om voortaan wel je telefoon en andere belangrijke items mee te nemen, maar niet met een tas op stap te hoeven.

Wij zetten de mooiste telefoontasjes op een rijtje. Voor alle momenten dat je geen zin hebt om een tas of rugzak mee te nemen.

Telefoontasje

Even de deur uit voor een rondje met de hond of je dagelijkse ommetje, dan wil je geen tas mee maar wel je telefoon. Zelfs al verzamel je van alles in je tas, zoals een lippenstift, mascara, spiegeltje, zakdoekjes, handgel, zonnebril, tampons en nog heel veel meer, dan nog zijn meer dan genoeg momenten dat je aan een telefoon en een mondkapje genoeg hebt. En daarvoor hoef je natuurlijk geen grote tas of rugzak mee te slepen.

Dat dachten de ontwerpers van de bekende tassenmerken ook. Met als resultaat het telefoontasje. Een klein handig tasjes dat inmiddels zijn entree heeft gemaakt en in verschillende varianten te koop is. Zo heeft Rains mooie maar vooral praktische en sportieve modellen gemaakt die rondom de taille worden gedragen aan een riem of met de afneembare schouderband als crossbody. Het tasje heeft één hoofdcompartiment, een vak met ritssluiting en een klep aan de bovenkant met een stoere rubberen gespsluiting.

Burkely koos met de Croco Caia modellen voor een wat chiquer exemplaar. Deze Croco heeft, zoals de naam al zegt, een prachtige crocolook en is er in verschillende kleuren. Maar of je nu voor zwart, cognac, groen of taupe gaat, het tasje is sowieso een succes.

Twee in één

Met de Berba Chamonix Wallet heb je eigenlijk twee in één. Berba zelf noemt het dan wel een portemonnee maar wij vinden het een portemonnee en telefoontasje in één. Dat komt door het grote ritsvak waar een speciaal telefoonvak in is gemaakt. Zo kun je dus wel heel eenvoudig je telefoon in je portemonnee meenemen. Daarbij wordt er een polsbandje meegeleverd waardoor je dit item als een soort clutch mee kunt dragen. Het echt als portemonnee gebruiken kan natuurlijk ook. Qua kleur is altijd wel één die mooi bij jouw tas past. We hoeven zeker niet te melden dat dit de musthave van 2021 gaat worden.

Unisex

Hou je van strak en minimalistisch, dan is de Kapton & Son Vanso eigenlijk voor jou ontworpen. Zo  eenvoudig mooi en stijlvol, dat het gewoon een blikvanger is geworden. Je kunt het tasje delen met je lief, maar twee exemplaren kopen is misschien een betere optie. Het tasje gebruik je namelijk ook eenvoudig voor je zonnebril of paspoort. En met de drie gescheiden pasjesvakken aan de achterkant of een externe pasjeshouder, kun je ook nog eens alle pasjes kwijt. Dus voor je elke dag ruzie hebt over wie de Vanso mee mag…

Just a little bit more..

De Just Jackie is meer dan een gewoon tasje. Geen telefoontasje maar het mag zeker niet in het rijtje musthaves ontbreken. Deze Multiway Hipbag van Burkely is zo functioneel dat er geen moment is waarop het tasje niet van pas komt. Dat komt omdat het eigenlijk drie tasjes in één zijn die je dan ook weer op diverse manieren kunt dragen. Het tasje bestaat uit twee compartimenten die je gezamenlijk maar ook ieder apart mee kunt nemen. Het ene compartiment sluit met een magneet en het andere met een ritsje. Het dragen kan als crossover, heuptas, schuin over de borst of over de schouder. Iets groter dan de eerder genoemde telefoontasjes maar dan heb je wel gelijk ook ruimte voor nog wat meer.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.