Dijkmagazijn: GPS-tocht met schatgraven en kampvuur

Woensdag 15 oktober organiseert Het Dijkmagazijn een spannende speurtocht om een schat op te graven. Wie weet met de GPS de juiste plekjes te vinden en daarmee de schat te vinden?

In plaats van oude kompassen of ‘op je gevoel’ gebruik je deze keer ‘high-tech’ om de uiterwaard te verkennen. Kompassen wijzen altijd naar het noorden. De GPS-apparaten van Het Dijkmagazijn wijzen naar de spannendste plekjes in de uiterwaard. Volg de pijl en doe een maffe opdracht. En vindt uiteindelijke de plaats waar een schat begraven ligt. Maar niemand weet wat de schat eigenlijk is: een kist met goud, een groot geheim, of iets engs. In groepjes trek je het gebied in, en wie het eerste de schat vindt, krijgt de grootste buit. Maar er is voor iedereen wel wat te winnen. Na afloop kun je lekker opwarmen en verhalen vertellen bij het kampvuur.
Tip: stevig schoeisel en lange broekspijpen vanwege stekelplanten in de uiterwaard. En geen nylon kleding vanwege open vuur.
Deze Waalwoemi-activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging en Beleef de Waal.

Waalwoemi: GPS-tocht met schatgraven en kampvuur, woensdag 15 oktober van 14.00-16.30 uur. Het Dijkmagazijn, Dijk 41 Beuningen.
max. 20 kinderen van 8 tot 13 jaar. Kosten € 2,50 inclusief materiaal en drankje.
(Groot)-ouders mogen gratis meedoen, en voor de eerste vier helpende ouders zijn er kortingsbonnen voor een volgende activiteit.
Info en evt. reserveren: 024-6777000 en dijkmagazijn@hetnet.nl. Zie voor volledige Waalwoemi-agenda hetdijkmagazijn.nl en facebook.com/dijkmagazijn en onzewaal.nl.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.