De mooiste designs van de tassen van Pick and Pack

Pick and Pack is één van de populaire merken als het gaat om rugzakken voor kinderen. Dit is onder meer het geval doordat deze producent focust op duurzaamheid. Het maakt namelijk gebruik van vegan leer en gerecycled polyester om de tassen te fabriceren. Natuurlijk dragen de prachtige ontwerpen van Pick and Pick ook bij aan de populariteit. Dat ze zo mooi zijn komt ook zeker doordat ze met de hand getekend zijn. Daarbij kun je onder meer denken aan de onderstaande ontwerpen. 

Hondjes

Wie houdt er nou niet van honden? Deze dieren worden niet voor niets de beste vriend van de mens genoemd. Pick and Pack heeft er hierdoor voor gekozen om een print te maken met daarop hondjes. De rugzakken van het merk zijn helaas niet te vinden met dit design, maar wel kun je de honden vinden op de koffers en toilettassen van het bedrijf. Bovendien moet je hier ook nog een keuze maken, want ze zijn in twee kleuren verkrijgbaar: beige en blauw. 

Muisjes

Menig mens is bang voor muizen, maar dat zal niet het geval zijn als hij of zij deze schattige diertjes ziet op een kinderrugzak van Pick and Pack. Dit is niet alleen een uiterst stijlvolle tas voor kinderen, het is ook nog eens erg functioneel. Zo zit er in de medium uitvoering van dit exemplaar bijvoorbeeld een verstevigd vak waarin je kind een laptop of tablet mee kan nemen naar school. Dit zit niet in de small versie, maar wel zit in beide varianten een houder voor een drinkbeker.

Trekkers

Als je kind uit een boerenfamilie komt zal hij of zij vast een fascinatie hebben met trekkers. Dan is een tas met zulke voertuigen erop natuurlijk perfect. Pick and Pack gebruikt de print met trekkers puur voor een uitvoering van de koffer en de toilettas, maar daar blijft het niet bij. Het merk heeft namelijk wel degelijk een rugzak ontworpen waarbij ze de trekker in het achterhoofd hadden, al hebben ze hierbij niet dit design gebruikt. In plaats daarvan heeft de rugtas de vorm van een trekker gekregen.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.