De moderne badkamer van je dromen; zo krijg je die!

Is jouw badkamer aan vervanging toe of heb je recentelijk een huis gekocht waarvan de badkamer écht niet jouw smaak is? Dan wordt het tijd om een plan te maken om jouw nieuwe droombadkamer te realiseren. Waarom zou je voor een simpele, praktische badkamer gaan als je ook voor een oase van rust en het spa-gevoel kunt kiezen? We geven je graag alvast een paar tips hoe jij jouw ideale badkamer kunt realiseren en waar je op moet letten.

De mooiste douche

Een fijne douche kan niet ontbreken in de perfecte badkamer. Bedenk je of je graag een ruime douche wilt of dat je liever ook een bad in de badkamer wilt hebben. Soms kun je namelijk beter kiezen voor een luxe en ruime douche, dan beide in een kleine ruimte te proppen. Ben jij helemaal thuis in staal, dan kun je hier je badkamer ook op indelen. Kies een douchewand die bij je past, zoals een stalen douchewand of eentje van volledig glas. Tot slot moet je bedenken of je een fijne regendouche wilt installeren of dat je bijvoorbeeld lekker kunt genieten van wat massagestralen. Misschien wil je wel een sunshower! De opties zijn echt eindeloos.

Een praktisch wastafelmeubel

Een wastafelmeubel is cruciaal voor een mooie badkamer. Je gebruikt dit namelijk waarschijnlijk meerdere keren per dag en niet alleen om je handen te wassen. Bedenk je goed waar je het wastafelmeubel voor gebruikt en of je een of meerdere waskommen nodig hebt in jouw gezin. Daarnaast moet je bedenken of je genoeg opbergruimte hebt of dat je middels het wastafelmeubel nog extra ruimte kunt creëren. Waar ga je handdoeken bewaren en waar maak je je klaar in de ochtend? Allemaal handelingen waar je rekening mee moet houden wanneer je de badkamer indeelt.

Maak keuzes

Wil je wel een toilet in de badkamer of liever niet? En ga je dat bad echt gebruiken of staat het alleen maar in de weg? Wanneer je een nieuwe badkamer gaat inrichten zal je keuzes moeten maken. Je hebt namelijk waarschijnlijk niet alle ruimte die je zou willen hebben en dus moet je bedenken of al jouw wensen wel praktisch en nodig zijn. Heb je bijvoorbeeld een gezin, waardoor het regelmatig file is in de badkamer? Dan kun je wellicht beter kiezen voor twee wastafels en een apart toilet in de gang. Op die manier kun je de badkamer praktischer indelen.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.