De leukste vrijwilligers-job! Word jij ons nieuwe redactielid?

50+ in Nederland; De tijd van (je) leven’ is een landelijk online magazine met specifieke aandacht voor de regio. Per provincie vind je in het magazine verhalen en artikelen over dat wat de vijftigplusser van nu interesseert. Met vooral aandacht voor alles wat het leven leuker maakt. Van lekker eten tot reizen, van fijn wonen tot sporten en genieten van kunst en cultuur. Met portretten en podcasts, inspirerende recepten en verdiepende dossiers over interessante medische, sociale en financiële onderwerpen.

Inspirerend . vrijwillig . creatief . uitdagend

Wij bieden jou de gelegenheid om als vrijwilliger deel uit te maken van onze redactie en mee te schrijven aan het magazine. Heb jij een vlotte pen en weet je veel van wandelen of muziek? Van historische gebouwen in jouw regio of ben je een bijna professionele kok in eigen keuken? Dan geven we je graag de kans om deel uit te maken van de vrijwillige redactie van dit boeiende en groeiende magazine.

Als vrijwilliger krijg je mogelijkheid regelmatig artikelen aan te leveren, een eigen rubriek te starten of een dossier te beheren. Je hebt regelmatig contact met de redactie en krijgt van ons alle credits voor jouw teksten. We voorzien je van een mooie businesstas van Thebagstore.nl voor als je eens voor een interview of reportage voor ons de deur uit gaat. Bovendien organiseren we jaarlijks een gezellig redactie-uitje.

Als vrijwillig redactielid

  • . maak je deel uit van de 50+ redactie
  • . worden jouw teksten onder eigen naam online gepubliceerd
  • . ontvang je een businesstas van ‘Thebagstore’
  • . neem je deel aan een jaarlijkse redactiedag

Stuur een mailbericht aan info@50plusinnederland.nl Stuur een eigen tekst mee van maximaal 750 woorden en een aantal artikelideeën voor deze doelgroep. We berichten je dan snel of jij het redactielid bent waar wij naar zoeken. We zijn op zoek naar meerdere kandidaten per provincie.

Ben jij die enthousiaste auteur die zijn schrijfskills verder wil ontwikkelen? Die graag schrijft voor deze actieve en groeiende doelgroep? Die zijn of haar stukken gepubliceerd wil zien op ‘50+ in Nederland’? Join the team!

Om je een idee te geven tref je hieronder een aantal voorbeelden van artikelen die werden verzorgd door vrijwillige redactieleden.

Annelies over die keer dat ze een yogales volgde: https://50plusinnederland.nl/annelies-volgt-voor-de-eerste-keer-een-yoga-les-en-dit-vond-ze-ervan/

Francine duikt in de nostalgie: https://50plusinnederland.nl/terug-naar-de-tijd-dat-niets-werd-weggegooid/

Marrit is een wijnkenner en daar doen onze lezers hun voordeel mee: https://50plusinnederland.nl/kurk-of-schroefdop-wat-is-het-beste-voor-de-wijn/

Tietia creëerde haar eigen rubriek: alledagjes en dit jaar verscheen haar boek: Help! Corona! Zo kan het gaan. https://50plusinnederland.nl/alledagjes-van-redacteur-tietia-is-terug/

Roelof is een wandelende muziekencyclopedie en schrijft daar prachtige verhalen over zoals deze over Elvis Costello: https://50plusinnederland.nl/alles-wat-je-wilt-weten-over-elvis-costello/

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.