De dag van het levenslied

Zondag 14 mei is het weer Moederdag! Voor vele Nijmegenaren is die dag al jaren verbonden aan een bezoek aan het Valkhofpark. Tussen 14.00 uur en 24.00 uur vindt weer “De Dag van het Levenslied” plaats. Het smartlappen festival, met een knipoog, gaat alweer zijn 35ste editie in, een koralen bruiloft! Daarom staat het festival dit jaar in het teken van trouwen! Kom in je mooiste japon en neem je geliefde mee!

De mooiste dag van je leven!
”Ik hou van dansen en muziek!”. Op deze 35ste editie, een koralen bruiloft, komt niemand minder dan Imca Marina! Imca Marina is naast zangeres ook BABS (Bijzondere ambtenaar Burgelijke stand). Zij zal koppels, die elkaar bij “De Dag van het Levenslied” ontmoet hebben en naar aanleiding daarvan getrouwd zijn, extra in het zonnetje zetten!

Programma
Om 14.00 uur barst het feest los met Sjon en Sjakkelien, het vrolijkste duo van Nimwegen! Zij nemen de middagpresentatie op zich. Maar liefst 22 acts doen dit jaar mee aan het festival. Een kleine greep uit het programma: De Triesto’s, De Nieuwe Jongens, Keessie en de Nijmeegse levensliedzanger Joop Lens! Van ver buiten de ring komen dit jaar Cliff Willy & zijn Podiumboys, Rooie Rico XXXL en het van Binsbergen Trio. De avond wordt gepresenteerd door de talentvolle rondborstige Anitaas uit Utrecht! En ze zijn bijzonder blij met de slotact, maar wie dat is, blijft traditioneel geheim! De toegang is gratis.

Kidspodium: maak je eigen bruidsboeket!
Tijdens de 35e editie is er extra aandacht voor het Kidspodium. In de ruïne zijn er in de middag allerlei kinderactiviteiten. Zo kan je eigen bruidsboeket knutselen, word je geschminkt en kan je energie kwijt op het luchtkasteel. Daarnaast geven Mr. Vinex en Suitz spetterende muzikale optredens en kan je capriolen uithalen bij De Circusfactory.

Goed doel!
De organisatie benadrukt dat er aan de muntenkassa’s ook dit jaar weer volop met PIN kan worden betaald. Een percentage van de pinopbrengst wordt gedoneerd aan de stichting Let’s Care die projecten voor kansarme kinderen in de Filipijnen ondersteunt. Zie ook: www.letscare.net.

Meer info: www.dedagvanhetlevenslied.nl en Facebook.

Foto gemaakt door: Danielle Krijtenburg

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.