De 4 wandelapps die je moet hebben voor de Nijmeegse Vierdaagse

Nog even en de Nijmeegse Vierdaagse komt er weer aan! Tienduizenden wandelaars vanuit heel de wereld nemen deel aan dit geweldige evenement: vier dagen wandelen in de Waalstad en de mooie omgeving. Na vier dagen wandelen volgt de glorieuze intocht over de Via Gladiola om het bekende Vierdaagsekruis eindelijk in ontvangst te mogen nemen. De Nijmeegse Vierdaagse gaat dit jaar van start op dinsdag 16 juli. Mooi nog even de tijd om je goed voor te bereiden dus; vind de beste prepaid internet bundels en download deze handige wandelapps die de wandeling een stuk makkelijker maken!

1. Locus Map

Heb je een Prepaid van Simyo afgesloten en ben je klaar voor de wandeling? Download dan het handige wandelboekje van Locus Map. Je kunt een GPS-track inladen en bij twijfel (hoewel die kans natuurlijk klein is) altijd terugvallen op de map in de app. Nog handiger is het feit dat deze app je inzicht geeft in de gelopen en nog te lopen route. Zo laat de app je interessante Points of Interest zien gedurende het wandelen van de route; zo haal je alles uit je ervaring!

Locus Map is gratis te downloaden voor Android.

2. WeatherPro Free

Hoewel een buitje jou natuurlijk niet laat verrassen, is het wel fijn om te weten wat je kunt verwachten tijdens je wandeling van de Nijmeegse Vierdaagse. Met de handige app WeatherPro weet je precies welke kledingstukken en materialen je in moet pakken ter voorbereiding. De app laat je de weersverwachting van 7 dagen in de toekomst zien. Naast de temperatuur en de kans op regen laat de app je ook het aantal minuten zonneschijn zijn, en krijg je weerswaarschuwingen direct in je tijdbalk. Zo weet jij precies wanneer het tijd is om even te gaan schuilen.

WeatherPro Free is gratis te downloaden voor zowel Android als iPhone.

3. Buienradar

Wil je nog meer inzicht in de regenbuien en precies weten wanneer je die regenponcho tevoorschijn moet halen? Download dan gratis (voor zowel Android als iPhone en Windows Phone) de Buienradar app. Zo weet je precies hoe lang de buien duren, en wanneer het zonnetje zich weer laat zien.

4. Alle bankjes

Is het tijd om even een momentje rust te pakken? Dan staat de app Alle bankjes voor je klaar. Deze superhandige app laat gebaseerd op je locatie alle bankjes in je omgeving zien. Je ziet zelfs wat voor soort bankje (picknicktafel, met of zonder rugleuning) je kunt vinden!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Simyo.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.