‘Dag van het levenslied’ zondag 11 mei in het Valkhofpark

Nijmegen – Op 11 mei vindt traditioneel de ‘dag van het levenslied’ weer plaats in Nijmegen. Het Valkhofpark is het toneel voor de 32e editie van het feest op Moederdag. ‘Dag van het levenslied’ wordt niet gesubsidieerd en is dus volledig afhankelijk van het publiek, maar in de afgelopen decennia is het evenement daardoor ook uitgegroeid tot een groot succes. Er is vertier voor jong en oud, waarbij mensen op het podium een Nederlandstalig lied mogen zingen of playbacken. Voor deze editie is ook een nieuw onderdeel toegevoegd, het is nu voor kinderen tussen 4 en 12 jaar ook vrij toegankelijk om het podium op de klimmen.

Tussen de onbekende mensen op het podium, zijn ook bekendere namen te bewonderen, waaronder Danny Panadero, Takke Wijven, Bennie Solo (foto), het Gebroken Hartje en Onjeklonje. De avond wordt afgesloten door een speciale act, die altijd op het laatste moment bekend wordt gemaakt. Deze act zal zorgen voor een knallend einde van het 10 uur-durende festival, van 14.00 uur tot middennacht.

Of het festival ook de komende jaren zal worden gehouden, al dan niet in het Valkhofpark, is nog niet zeker. Donjon gaat verbouwen, en het is daarom niet verzekert dat het festival ook in de toekomst kan worden gehouden op de huidige plek.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.