CWZ betrekt nieuwbouw poli Waalsprong dit najaar

CWZ gaat de nieuwbouw van poli Waalsprong dit najaar in gebruik nemen. De onderhandelingen tussen projectontwikkelaar ABC Vastgoed en CWZ zijn afgerond. Het casco van het gebouw staat er al een tijdje, maar het gedeelte binnen moet nog worden afgebouwd en ingericht. Met ABC Vastgoed is afgesproken dat het gebouw uiterlijk 1 september wordt opgeleverd.

CWZ is van plan de nieuwbouw zo spoedig mogelijk daarna in gebruik te nemen. Dan verhuist CWZ poli Waalsprong naar het nieuwe pand dat op hetzelfde terrein ligt. De nieuwe polikliniek krijgt meer ruimte voor extra spreekkamers. In de nieuwe CWZ-poli houden vrijwel alle specialismen spreekuur. Verder kunnen mensen er terecht voor kleine onderzoeken en testen. Er zijn spreekuren van de diëtist, diabetesverpleegkundige, gespecialiseerd verpleegkundige voor hoge bloeddruk, wondverpleegkundige en de geriatrisch verpleegkundige.

De tijden voor bloedprikken worden verruimd en er komen meer mogelijkheden voor diagnostiek. Naast de huidige röntgenafdeling komt er een MRI-scanner en een permanente echokamer. Wat blijft is de gastvrijheid en de persoonlijke aandacht voor iedereen. Bij binnenkomst is er een ontvangstbalie en bezoekers kunnen een kopje koffie nemen. Parkeren direct voor de deur blijft mogelijk.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.