Cursus Ondernemen, Organisatie & Promotie voor muzikanten bij Stichting PAN

Wereldberoemd in eigen stad of wil je meer?

Wil je meer dan beroemd zijn in eigen stad en na voor de zoveelste keer voor tien man publiek op hetzelfde kleine podium gestaan te hebben er ontmoedigd mee ophouden? Leer dan hoe je dat voor elkaar krijgt in de cursus Ondernemen, Organisatie en Promotie voor Muzikanten van PAN.

In acht lessen van twee uur leren we hoe je dromen en ambities omzet naar concrete doelstellingen en een strategie voor je band om je dromen waar te maken. We gaan in op de organisatie van je band, hoe je een team rond je band bouwt, over het opbouwen van een netwerk van nuttige contacten, hoe je optredens boekt, over contracten en riders, het niet te onderschatten belang van je fans en hoe die voor je band het succes kunnen vergroten, over pr en promotie, internet en sociale media, hoe de muziekwereld in elkaar zit en werkt, auteursrechten en andere juridische zaken en het boeken en uitgeven van je muziek.

Het wordt geen schoolse cursus, maar we gaan samen aan de slag. Je leert van de cursusdocent en gastdocenten, maar ook van elkaar. Na afloop heb je een op maat gemaakte strategie/ondernemingsplan en de instrumenten in handen om je ambities als band of muzikant waar te kunnen maken.
8 lessen à 2 uur / maandag 19.30-21.30
Maandag 9 maart 2015, maandag 23 maart 2015, maandag 13 april 2015, maandag 20 april 2015, maandag 18 mei 2015, maandag 1 juni 2015, maandag 15 juni 2015, maandag 29 juni 2015
Locatie: PAN/De Lindenberg – Nijmegen
Cursusdocent – Paul Hensels
Kosten: € 275,00 per band (Aftrekbaar van belastingen voor optredende muzikanten. Wij leren je hoe.)

Schrijf je voor 5 maart 2015 in via projecten@stichtingpan.nl

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.