Communicatieprijs Nijmegen 2014 van start

Wie strijdt mee om de prijs voor het beste communicatieproject van de regio?

De inschrijving voor de belangrijkste wedstrijd in de Nijmeegse communicatiewereld, de Communicatieprijs Nijmegen 2014, is geopend. Iedere communicatieprofessonial kan meedingen naar de prijs voor het mooiste, succesvolste of meest creatieve communicatieproject van de regio. “De communicatiebranche is sterk vertegenwoordigd in het Rijk van Nijmegen. Er zijn een aantal grote creatieve bureaus, een groeiende groep professionals en zzp’ers en meerdere communicatieopleidingen. Daar mogen we trots op zijn en met de Communicatieprijs willen we dan ook laten zien wat de Nijmeegse communicatiesector in huis heeft”, aldus projectleider Sander Ummelen.

De Communicatieprijs Nijmegen is een initiatief van de Communicatiekring Nijmegen (CKN), de vereniging van communicatieprofessionals in de regio. De prijs wordt dit jaar voor de tweede keer uitgereikt. “De aanpak is echter drastisch veranderd”, vertelt Sander. “De prijsuitreiking is niet meer gekoppeld aan het jaarcongres van de CKN, maar krijgt een eigen evenement. We gaan het dus grootser aanpakken! Iedereen die zich aangesproken voelt als communicatieprofessional in het Rijk van Nijmegen mag meedoen. Of je nu adviseur, tekstschrijver of grafisch ontwerper bent. Of je nu als freelancer werkt of werkzaam bent bij een bureau of organisatie, dat maakt niets uit.” Inschrijven kan tot 1 september.

 

Categorieën
Een vakjury zal de winnaar kiezen van de Communicatieprijs 2014. Alle inschrijvingen dingen daarnaast mee naar de publieksprijs. Sander: “Dit is dus de kans om je eigen netwerk in te zetten om zo veel mogelijk stemmen te verkrijgen! Ook hebben we dit jaar een nieuwe categorie: de themaprijs. Het thema van dit jaar is ‘innovatie’, want wij willen laten zien dat Nijmegen een broedplaats is van vernieuwende ideeën en innovatieve communicatieconcepten.”

De prijsuitreiking vindt plaats op donderdag 2 oktober op de NovioTech-campus. De winnaars kunnen rekenen op een flinke boost van hun bekendheid en netwerk in de regio en kunnen hun project inzetten als promotie bij (toekomstige) klanten. De winnende projecten worden zo een echt paradepaardje van de Nijmeegse communicatiesector.

 

Inschrijven
De CKN daagt u als communicatieprofessional uit! Zet uw project in de schijnwerpers en schrijf direct in op: www.communicatieprijsnijmegen.nl.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.