Vacature Chauffeur

Chauffeur in Nijmegen

BAKWAGENCHAUFFEUR OP ZATERDAG (OF ANDERE DAGEN) - ALS 2E BAAN

Als Bakwagenchauffeur bij De Klok Logistics bezorg je goederen van onze klanten door heel Nederland. Je rijdt eendaagse ritten, dus iedere dag eet je gewoon weer thuis.

De Klok Logistics is op dit moment op zoek naar chauffeurs die als bakwagenchauffeur o.a. zaterdag willen rijden. Op andere dagen ben je ook welkom om chauffeur te zijn. Of wens je liever een full time job? Alles is mogelijk. Als je maar in het bezit bent van Rijbewijs C + Code 95.

Waar ga je te werken?
Bij De Klok Logistics werken betekent hard werken in een prettige omgeving. Alle vrachtwagens zijn gloednieuw en van de hoogste kwaliteit, evenals de hard- en software aan boord. Dat werkt wel zo fijn. Daarnaast zijn al onze medewerkers gedreven en gepassioneerd om iedere dag onze klanten de service te leveren die we beloven. Help jij ons mee om dit ook de komende jaren voor elkaar te krijgen?

Wat ga je doen?


Het vervoeren van lading is natuurlijk je belangrijkste taak. Maar als je bij de klant aankomt ben jij ons visitekaartje en is het belangrijk dat je een goede indruk achterlaat. Het meewerken bij het laden- en lossen op locatie en het afronden van de administratieve werkzaamheden zijn dus een essentieel onderdeel. Maar geen nood, we sturen je niet met een heel boekwerk op pad. Veel gebeurt natuurlijk digitaal via onze Transics boordcomputers. En heb je voorkeuren voor tijden of dagen waarop je wil werken, dan kun je dat gewoon aangeven en proberen we zoveel mogelijk met jouw agenda mee te denken.

Wat hebben wij jou te bieden?


Natuurlijk krijg je in ruil voor je harde werk je verdiende loon. Onze salarissen zijn conform CAO. Maar naast een leuk salaris doen we ook altijd ons best om jou vol trots en tevredenheid te laten werken. Samen zorgen we voor succes, dus moeten we elkaar ook zoveel mogelijk steunen om dat succes te behalen, nietwaar? We hebben een aantal van onze arbeidsvoorwaarden opgesomd. Kom dan gerust eens een keertje langs:
● Een uitstekend salaris
● Een gloednieuw pand
● Gloednieuwe software
● Training- en bijscholing
● Ieder jaar een goed, groot feest
● 24+ verlofdagen op basis van een full-time contract
● Pensioenregeling
● Doorgroeimogelijkheden. Ook al ben je in deze functie nog niet eens begonnen, is er altijd de mogelijkheid om nieuwe routes uit te stippelen
Zin om heel Nederland te zien vanuit je wagen? Ben je klantvriendelijk en gepassioneerd? Solliciteer dan via onderstaande knop:

Functie-eisen


● Rijbewijs C
● Code 95
● Goede topografische kennis van Nederland
● Een hoge mate van betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel

Ben je klaar voor een nieuwe stap in je carrière, voldoe je aan bovenstaande eisen en ben je woonachtig in de omgeving van Nijmegen? Solliciteer dan direct door te klikken op onderstaande button of door je C.V. en motivatiebrief te mailen naar of bel:

Solliciteren.... Klik hier!

Onze missie

Fissh Services is sinds jaar en dag succesvol voor wat betreft het werven, selecteren en detacheren van technici en logistiek personeel in Midden-en Oost-Nederland.Functie:chauffeur
Startdatum:06-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Klok Logistics via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Chauffeur De Klok Logistics 06-04-2024

Bekijk ook andere vacatures