Vacature Fietstechnicus

Fietstechnicus in Nijmegen

  • Redactie deBeuningengids.nl

Aan het werk in Nijmegen, Gelderland als Fietstechnicus CUBE Store Nijmegen ?

In de categorie Techniek, Commercieel/Verkoop is een vacature vrijgekomen voor de functie van Fietstechnicus CUBE Store Nijmegen . Je werkt hier in de Handel/Groothandel branche.

Je kunt per 10-06-2024 beginnen en de einddatum is op 08-08-2024. Je kunt aan de slag met een Vast contract.

Iets voor jou? Solliciteren kan eenvoudig. Tot nu toe hebben onbekend mensen gereageerd op de vacature Fietstechnicus CUBE Store Nijmegen.

Wees er snel bij, zodat je kans maakt op een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek als Fietstechnicus CUBE Store Nijmegen.

Wat heb je nodig naast een goede motivatie om voor deze baan in aanmerking te komen? Je schoolniveau moet minstens HAVO zijn. De functie is voor minimaal 38 uren in de week met een maximale werkweek van 38 uren.

In het kort over deze vacature in Nijmegen:

Salaris indicatie Minimaal 2500- 3400 Werkperiode 10-06-2024 -08-08-2024 Werkuren 38-38 Locatie Nijmegen,Gelderland Opleidingsniveau HAVO Contracttype Vast Branche Handel/Groothandel

Contact opnemen over deze vacature voor meer informatie of om te solliciteren? Dat kan via Unknown door naar het volgende email adres Unknown ter name van Unknown te mailen. Bellen is ook mogelijk via Unknown. Vraag daarbij naar Unknown Unknown.

Zelf je vacature uitzetten via deBeuningengids.nl? Neem dan contact met ons op.

Tips solliciteren voor Fietstechnicus CUBE Store Nijmegen

Lijkt de vacature Fietstechnicus CUBE Store Nijmegen in Nijmegen iets voor jou? De volgende tips kunnen je helpen om de baan als [zb_mp_t itle ] te bemachtigen:

  • Lees je goed in over je potentiële werkgever Unknown. Bekijk de website en social media van het bedrijf
  • Stel zelf ook vragen: hoe zie je dag als Fietstechnicus CUBE Store Nijmegen eruit, wat kan je verwachten en met wie werk je samen?
  • Wat zijn vragen die een werkgever kan stellen bij een sollicitatie voor Fietstechnicus CUBE Store Nijmegen en wat is een goed antwoord op een dergelijke vraag?
  • Ga er positief en uitgerust in, zo kom je goed over en maak je een grotere kans om de baan te bemachtigen.

Laat dit artikel viral gaan in Beuningen, deel het met je vrienden!

deBeuningenGids Redactie

Vacatures worden verzamelt door de redactie van deBeuningengids.nl. Jouw vacature insturen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  1. Fietstechnicus CUBE Store Nijmegen Oneway Bike Industry BV 10-06-2024


Functie:fietstechnicus
Startdatum:12-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HAVO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3400
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Cube Store via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Fietstechnicus Cube Store 12-06-2024

Bekijk ook andere vacatures