Vacature Service Chauffeur

Service Chauffeur in Nijmegen

Service Chauffeur

Met jouw eigen bus tijdelijke toiletvoorzieningen snel en netjes bij de klant reinigen. Dat is jouw verantwoordelijkheid als Service Chauffeur bij Boels Sanitation in de regio Nijmegen. En na de verhuurperiode haal je alles ook weer op.

Nijmegen 40 uur Geen vereiste

Service Chauffeur

Nijmegen 40 uur Geen vereiste

Dit ga je doen


Jij werkt vanuit Boels Sanitation. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het onderhouden, reinigen en ophalen van onze Bio Boxen. Je kent ze vast wel: die knaloranje mobiele toiletten. Als Service Chauffeur breng, reinig en haal je de Bio Boxen na de verhuurperiode op. Je komt daarbij op veel verschillende plekken: op bouwterreinen, festivals en bij mensen thuis. Daarvoor rijd je in een bedrijfsbus die je mee naar huis mag nemen. Vanuit het kantoor in Sittard krijg jij op je boordcomputer jouw planning en route door. Jouw werkdag begint dus zodra je de bus instapt. En het mooie is: je hebt geen reistijd!
De route wijzigt soms midden op de dag. Soms sluit een bouwterrein bijvoorbeeld onverwacht. Gelukkig ga jij goed om met zulke last-minute wijzigingen. Natuurlijk ondersteunen jouw collega's van de planning je daarbij. Daarmee overleg je dagelijks om te zorgen dat alles soepel verloopt. Omdat je veel contact hebt met verschillende klanten en collega's bij Boels komt het goed uit dat je gemakkelijk en duidelijk communiceert. Jouw belangrijkste taken zijn het:
• Rondbrengen, reinigen en ophalen van Bio Boxen bij klanten.
• Registeren van jouw werk in onze eigen BioBox App.
• Schoonhouden en onderhouden van jouw bedrijfsbus

Driver Boels Rental

Dit krijg je van ons
• Een bruto maandsalaris tussen €2.350 en €2.450 op basis van 40 uur.
• Een aantrekkelijke bonusregeling.
• De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen met trainingen, opleidingen en coaching.
• 28 verlofdagen per jaar en de mogelijkheid om 5 dagen bij te kopen.
• Korting op je fitnessabonnement of op een weekendje weg.
• Huren bij Boels met personeelskorting.

Boels, join our orange family

Een grote bouwplaats, een festivalterrein of het nieuwe terras in de tuin van je buurman; je hebt onze oranje machines vast wel eens gezien. Wij zijn Boels: één van de grootste verhuurbedrijven van Europa. Als familiebedrijf hechten we veel waarde aan persoonlijke betrokkenheid en een fijne werksfeer. Bij ons ben je geen nummer. We willen je leren kennen en helpen je te groeien. Want ondanks dat we zijn gegroeid tot een internationaal bedrijf, blijven we altijd een hechte oranje familie met een regionaal karakter. Waarin je gesteund wordt door een betrouwbaar familiebedrijf, de ruimte krijgt om te groeien, vernieuwen en vergroenen. Zolang je het maar oranje houdt natuurlijk.

Wil jij succesvol zijn als chauffeur bij Boels?
Dan neem je het volgende mee:
• Een rijbewijs B.
• Je bent service- en klantgericht.
• Je bent verantwoordelijk ingesteld

Sollicitatieproces

Alles wat je moet weten over ons sollicitatieproces

Is deze positief? Dan nemen we telefonisch contact met je op voor een eerste kennismaking.

Is er een match? Dan kom je op gesprek.

Gesprek bij Boels

Maak kennis met je toekomstige leidinggevende en je werkplek. Wij vertellen meer over de functie en er is ruimte voor al jouw vragen. Natuurlijk gaan we in op jouw werkervaring en ontdek jij of Boels bij jou past.

Contract

Zijn we allebei enthousiast? Dan ontvang jij een contract aanbod met een passend salaris en onze arbeidsvoorwaarden. Ga je akkoord, dan maken we je contract in orde en stuur je dit ondertekend terug.

Start jouw baan bij Boels

Volg group.boels.comFunctie:service chauffeur
Startdatum:30-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:2350 – 2450
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Boels Rental via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Service Chauffeur Boels Rental 30-05-2024

Bekijk ook andere vacatures