Vacature Chauffeur betonmixer

Chauffeur betonmixer in Nijmegen

Je gaat aan de slag bij een van de grootste producenten van beton. Veel kilometers maak je meestal niet, dus geen stress voor files en onbekende wegen. Het lossen is fysiek geen zwaar werk, maar je moet het wel leuk vinden om de weg op een bouwterrein te vinden, waarbij door los zand manoeuvreren heel normaal is.

Jouw werkdag begint meestal tussen 05:00 uur en 07:00 uur in de ochtend. Rond de middag lunch je gezamenlijk met je collega chauffeurs op de betoncentrale. Na de lunch krijg je een opdracht mee voor de middagrit. Rond 17:00 uur heb je de laatste vracht gelost en geef je de mixer zijn dagelijkse schoonmaakbeurt.

Goede sociale en communicatieve vaardigheden zijn van belang alsmede een gezonde dosis humor. Je hebt in deze functie veel verantwoordelijkheid en werkt in nauw teamverband. Je bent bereid om vanuit meerdere vestigingen in de regio te vertrekken, uitgangspunt is inzet vanaf de dichtstbijzijnde standplaats.

De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag, maar ook een nachtstort of weekendwerk kan af en toe voorkomen.
Is dit iets voor jou? Neem dan contact met ons op! Wij nodigen je graag uit voor een gesprek.Functie:Transport, Chauffeur betonmixer
Startdatum:07-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met 24/7 Drive via nijmegen@247drive.nl of 31243710560. Of bezoek hun website http://247drive.nl.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Chauffeur betonmixer 24/7 Drive 07-05-2024

Bekijk ook andere vacatures