Vacature Buyer

Buyer in Nijmegen

Voor de afdeling Purchase & Assortment op ons hoofdkantoor te Nijmegen zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega voor de functie Buyer.

Als Buyer ben je samen met drie andere collega’s verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van onze online shop, bestaande uit meer dan 50.000 unieke SKU’s.

Mede door jou kunnen we onze verkopen verder maximaliseren en is onze ‘online product availability’ optimaal.

Je bent werkzaam op de afdeling Purchase & Assortment en rapporteert aan de Purchase & Assortment manager.

Jouw verantwoordelijkheden:

 • Het voortduren analyseren van het assortiment en aanpassen a.d.h.v. activiteiten uit de marketingkalender, verkopen, hightraffic periodes en algemene trendwijzigingen;
 • Het werken binnen de kaders van een vastgesteld inkoopbudget;
 • Het zijn van een aanspreekpunt voor een aantal online only leveranciers.

Jouw kennis en vaardigheden:

• Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding richting bedrijfseconomie, commerciële economie of bedrijfskunde;

• Je hebt financieel inzicht en bent analytisch en cijfermatig sterk onderlegd;

• Je bent bekend met KPI’s zoals PAR en omloopsnelheid en weet op welke manier je hier invloed op uit kan oefenen;

• Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse en goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift;

• Je bent accuraat, proactief, collegiaal en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Tot slot heb je een gezonde drive, zelfsturend vermogen en een hands-on mentaliteit.

Je standplaats is Nijmegen. Derhalve gaat onze voorkeur uit naar een kandidaat woonachtig in de omgeving van Nijmegen of iemand die bereid is om zich daar te vestigen.

Dit heeft Douglas jou te bieden:

 • Een uitdagende functie van 38 uur per week binnen een sterk groeiende onderneming;
 • Persoonlijke ontwikkelmogelijkheden. Wij stimuleren jouw groei en eigenaarschap;
 • Verantwoordelijkheid met ruimte voor eigen invulling en ondernemerschap;
 • Goede arbeidsvoorwaarden waaronder een bonusregeling, personeelskorting en minstens 24 vakantiedagen;
 • Een aangename en open bedrijfscultuur. We zetten ons in voor een fijne werksfeer, waar iedereen onderdeel van uit maakt. Dit doen we onder andere door:

Het aanmoedigen van alle medewerkers om hun ideeën en feedback te delen, omdat we van mening zijn dat iedere stem telt.

Erkennen dat iedereen verschillende behoeften en verantwoordelijkheden heeft buiten het werk. Daarom bieden we flexibele werktijden en een thuiswerk beleid aan om een gezonde balans tussen werk en privé te waarborgen.

 • Last but not least: Douglas stimuleert een gezonde levensstijl. Zo wordt er wekelijks vers fruit op kantoor bezorgd en werken we samen met Fit20! waardoor je tegen een aantrekkelijk tarief kunt sporten in onze inhouse studio.

Over Douglas:

Douglas, de meest toonaangevende ‘beauty destination’ in Europa, is inmiddels al ruim 200 jaar een begrip. Met een online assortiment van meer dan 100.000 producten, ruim 18.000 medewerkers en meer dan 1.850 fysieke winkels binnen Europa, is Douglas continue in beweging. Professionele en klantvriendelijke teams en de mooiste merken in aantrekkelijke en moderne stores, maken dat Douglas zich blijft onderscheiden in de wereld van parfum, make-up, skincare en haircare.

Onze missie 'Make life more beautiful.': Dat doen we door ieder individu te waarderen en te helpen om tot bloei te komen. Want zo maken we ieders leven mooier. Samen met onze collega’s in de stores, op het hoofdkantoor in Nijmegen en op het distributiecentrum in Oldenzaal geven we daarom invulling aan de volgende drie kernwaarden:

‘Passion’: Wij hebben een passie voor mensen & beauty en het bieden van de beste service.

‘Appreciation’: Wij waarderen ieders unieke persoonlijkheid en inzet, waarbij wij als één team samenwerken.

‘Ownership’: Wij nemen verantwoordelijkheid om gezamenlijke resultaten te behalen en willen elke dag beter worden.

Wij zijn voortdurend op zoek naar talenten die zich herkennen in onze missie en waarden. Hebben we een match? Dan binden wij je graag langdurig aan onze organisatie. Wij begeleiden jou in je verdere ontwikkeling. Dit blijven wij doen tijdens je carrière. Bij Douglas weet je waar je aan toe bent, wat je van ons mag verwachten en wat wij van jou kunnen verwachten.

Solliciteer op deze functie:

Wij geloven dat diversiteit in onze teams bijdraagt aan een goede kwaliteit van onze dienstverlening. We moedigen je aan om op deze functie te solliciteren ongeacht jouw achtergrond, identiteit of beperkingen. Mocht je extra voorzieningen nodig hebben om de sollicitatieprocedure voor jou te vergemakkelijken, geef dat dan bij ons aan.Functie:Buyer
Startdatum:17-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:0 – 0
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Parfumerie Douglas Nederland BV via o.unal@douglas.nl of 31243515151. Of bezoek hun website https://www.douglas.nl/nl.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Buyer Parfumerie Douglas Nederland BV 17-05-2024

Bekijk ook andere vacatures