Carolus Magnus organiseert Beaujolais borrel; Drinken voor het goede doel

Op vrijdag 21 november organiseert dispuut Olifant van studentenvereniging Carolus Magnus voor de 38e keer de Beaujolais Primeur borrel. De opbrengst van deze borrel komt geheel ten goede aan het project Dental Care. De borrel wordt gehouden in de sociëteit van de vereniging Hertogstraat 141 en begint om 19.00 uur.
Al jaren maakt dispuut Olifant met de borrel een feest van de aankomst van de Beaujolais Primeur. Deze wijn mag direct gedronken worden. En dat is maar goed ook, want de opbrengst van de borrel wordt in zijn geheel geschonken aan het project Dental Care van de Stichting Zorg voor Elandsdoorn. Hoe meer flessen er over de toog gaan des te beter dit is voor Dental Care.

Over Dental Care
De stichting Zorg voor Elandsdoorn zet zich in voor goede medische zorg in Zuid-Afrika. In het township Elandsdoorn zijn ongeveer 160.000 mensen verstoken van goede tandheelkundige zorg. Met het project Dental Care is in 2003 een tandheelkundige dienst opgezet voor behandelingen, onderzoek en voorlichting. Het doel van dit project is het opzetten en in stand houden van tandheelkundige zorg voor schoolkinderen in Elandsdoorn.

Uitreiking cheque 2012

Le Beaujolais Primeur est arrivé
Elke derde donderdag in november wordt de Beaujolais Primeur gepresenteerd. Dit jaar arriveert de nieuwe wijn op vrijdag 21 november bij Carolus Magnus. De wijnen worden geleverd door het Nijmeegse bedrijf De Bruijn Wijnkopers. Haalden vroeger de studenten zelf de Beaujolais Primeur op in de Bourgogne, tegenwoordig komen de flessen per koerier naar Nijmegen.

Vrijdagavond 21 november vanaf 19.00 uur zijn liefhebbers van Beaujolais Primeur voor de 38e keer van harte welkom in de sociëteit van studentenvereniging Carolus Magnus aan de Hertogstraat 141 in Nijmegen. De wijn wordt in flessen aangeboden en is aantrekkelijk geprijsd.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.